Στο στόχαστρο του Άρη ο Μίλοβιτς

Στο στόχαστρο του Άρη ο Μίλοβιτς

Την περίπτωση του Γκόραν Μίλοβιτς εξετάζουν στον Άρη για την ενίσχυση της ομάδας στην αμυντική της γραμμή.

Μπορεί στον Άρη να μην επιβεβαιώνουν επίσημη πρόταση του Ολυμπιακού για τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ωστόσο… των φρονίμων τα παιδιά προτού πεινάσουν μαγειρεύουν.

Στους Θεσσαλονικείς έχει προταθεί και εξετάζεται ο Γκόραν Μίλοβιτς. Πρόκειται για 31χρονο Κροάτη στόπερ ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Οστάνδη. Ο ύψους 1,95μ κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σπλιτ, προτού προωθηθεί στη Χάιντουκ.

Τον Φεβρουάριο του 2016 παραχωρήθηκε στην Τσονκίνγκ Λιφάν, σύλλογο της Κίνας, έναντι 1 εκ. ευρώ. Επέστρεψε στην πατρίδα του το Φλεβάρη του 2018 για ένα εξάμηνο και για λογαριασμό της Όσιγιεκ ενώ στη συνέχεια έμεινε ελεύθερος. Μετακόμισε στο Βέλγιο για να φορέσει τη φανέλα της Οστάνδης την τελευταία διετία.

Έχοντας χριστεί διεθνής μία φορά, το Νοέμβριο του 2015, ο Μίλοβιτς τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του τα έκανε με τη Χάιντουκ, πετυχαίνοντας πέντε (5) γκολ σε 145 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο διετές πέρασμά του από την Οστάνδη κατέγραψε 72 συμμετοχές με απολογισμό τρία (3) γκολ και ισάριθμες ασίστ. Ο Μίλοβιτς έχει και παραστάσεις από ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως μαρτυρούν οι συνολικά 22 παρουσίες του σε προκριματικά και φάση ομίλων του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ