«Υπάρχει πρόοδος στις επαφές Ολυμπιακού – Μπενφίκα για Σεμέδο»

«Υπάρχει πρόοδος στις επαφές Ολυμπιακού – Μπενφίκα για Σεμέδο»

Η Record επανήλθε με νέο δημοσίευμα και κάνει αναφορά στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα για τον Σεμέδο, τονίζοντας ότι είναι σε καλό δρόμο.

Ο Ολυμπιακός μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ με 1-0, φουλάρει για την ενίσχυση του, με τους ανθρώπους των Πειραιωτών να θέλουν να είναι πανέτοιμοι όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Παράλληλα, ωστόσο με την ενίσχυση τους οι ερυθρόλευκοι ασχολούνται και με τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών, καθώς το ενδιαφέρον είναι έντονο στο λιμάνι.

Ειδικά με την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο και την Μπενφίκα, τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Οι αετοί της Λισαβόνας ενδιαφέρονται έντονα για την απόκτηση του και θέλουν να «τρέξουν» την υπόθεση τα επόμενα 24ωρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Record επανήλθε με νέο δημοσίευμα και κάνει αναφορά στις διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, σημειώνοντας πως είναι σε καλό δρόμο και ότι ο παίκτης δεν αποκλείεται να μετακομίσει τις επόμενες μέρες πίσω στην πατρίδα του για χάρη της ομάδας του Ζοζέ Ζεσούς.

«Έχουν σημειώσει πρόοδο οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα τις τελευταίες ώρες. Οι δυο πλευρές είναι κοντά για την μεταγραφή» αναφέρουν οι Πορτογάλοι για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ