Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Κολοβέτσιο στην Καϊσέρισπορ (pic)

Παναθηναϊκός : Ανακοίνωσε τον Κολοβέτσιο στην Καϊσέρισπορ (pic)

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και την Καϊσέρισπορ όπως ανακοίνωσε το «τριφύλλι».

Ήταν γνωστό εδώ και λίγες μέρες, ότι ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Τουρκία και στην Καϊσέρισπορ και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ελλάδας.

Την συγκεκριμένη μεταγραφή την έκανε γνωστή ο Παναθηναϊκός, ο οποίος ανακοίνωσε την παραχώρηση του 28χρονου αμυντικού στον τουρκικό σύλλογο. Έπειτα από μία τριετή παρουσία στο «τριφύλλι», ο Έλληνας αμυντικός πραγματοποίησε 83 συμμετοχές με τρία γκολ ενώ η μετακίνησή του γίνεται με ελεύθερη μεταγραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την παραχώρηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου στην τουρκική Καϊσερίσπορ.

Στην τριετή παρουσία του στο σύλλογό μας, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι, με τη συνολική στάση και το ήθος του έδωσε το καλό παράδειγμα σε συμπαίκτες και αντιπάλους εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι της ομάδας τόσο στα γήπεδα όσο και στα αποδυτήρια. Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε σε 85 παιχνίδια και σκόραρε 3 φορές.

Η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί τον Δημήτρη για την προσφορά του και του εύχεται ολόψυχα καλή τύχη στο καινούργιο βήμα της καριέρας του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ