Το ψάχνει για την πολύ δύσκολη περίπτωση Μπακάεφ η ΑΕΚ

Το ψάχνει για την πολύ δύσκολη περίπτωση Μπακάεφ η ΑΕΚ

Ο διεθνής Ρώσος μεσοεπιθετικός είναι στη λίστα της Ένωσης έπειτα από εισήγηση του Καρέρα

Το όνομα του Ζελιμάν Μπακάεφ έφερε στη λίστα της ΑΕΚ εδώ και μερικές μέρες ο Μάσιμο Καρέρα. Πρόκειται για τον διεθνή Ρώσο μεσοεπιθετικό που ανήκει στη Σπαρτάκ Μόσχας και που γνωρίζει καλά ο τεχνικός της Ένωσης. Ο 24χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί είτε ως κεντρικός χαφ, είτε ως ακραίος και θεωρείται παίκτης με τεράστια ποιότητα.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του Μπακάεφ φτάνει τα 9 εκατ. ευρώ! Ωστόσο, η ΑΕΚ έψαξε το θέμα και διαπίστωσε πως η Σπαρτάκ συζητά την παραχώρηση του παίκτη, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού!

Ο συγκεκριμένος παίκτης είχε πέσει στο τραπέζι και ως «αντί – Μάνταλος» οταν ήταν να αποχωρήσει ο αρχηγός. Ωστόσο, παραμένει και τώρα στις συζητήσεις, καθώς είναι πολύ καλή περίπτωση. Ηδη ο Μπακάεφ τη φετινή σεζόν μετά με την Σπαρτάκ 7 συμμετοχές (ένα γκολ, τρεις ασίστ), ενώ πέρυσι είχε σε 27 συμμετοχές, έξι γκολ και 10 ασίστ! Πρόπερσι είχε αγωνιστεί δανεικός στην Άρσεναλ Τούλα.

Η ΑΕΚ ψάχνεται πάντως και για την ενίσχυση του άξονα, έχοντας τον Μπακάεφ μεταξύ των επιλογών της. Στο μπλοκάκι του Δικεφάλου παραμένει επίσης και ο Αλέις Γκαρθία, που ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ