Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Και ξέρει και Ισπανικά ο Αχιλλέας...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

«Πρέσινγκ» από Φιορεντίνα για Καμαρά

Η Ιταλική ομάδα έχει στο στόχαστρο της τον άσο του Ολυμπιακού που δεν πρόκειται να παραχωρηθεί με λιγότερο από 20 εκατ. ευρώ

«Πρέσινγκ» από Φιορεντίνα για Καμαρά | to10.gr

Είναι από τα πιο hot ονόματα του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό «παζάρι». Το «πρέσινγκ» από ομάδες του εξωτερικού στον Μαντί Καμαρά είναι έντονο, εδώ και καιρό. Η περσινή σεζόν με το Τσάμπιονς Λιγκ ανέβασε ακόμη περισσότερο τις μετοχές του Αφρικανού άσου που σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα στην Ιταλία «πολιορκείται» από την Φιορεντίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Ιταλοί μάλιστα ετοιμάζονται για επίσημη πρόταση, αν δεν την έχουν ήδη κάνει, ελπίζοντας πως θα μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον Καμαρά, που «έλαμψε» και στον τελικό του Κυπέλλου.
Η υπόθεση της πώλησης του Μαντί Καμαρά πάντως δεν πρόκειται να είναι εύκολη για κανένα.

Ως γνωστόν ο Ολυμπιακός δεν παραχωρεί κανένα, πόσο δε μάλιστα βασικότατο μέλος της ομάδας όπως ο Καμαρά, αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά στο 100% των απαιτήσεων του.

Πως μεταφράζεται αυτό για τον Καμαρά; Με ένα ποσό 20 εκατ. ευρώ ο Ολυμπιακός θα συζητήσει με οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο για την πώληση του. Στην Φλωρεντία γνωρίζουν καλά τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, άρα και το τι πρέπει να πράξουν αν θέλουν να πάρουν το «διαμάντι» του Θρύλου.