«Η Φενέρμπαχτσε θέλει Μάντζουκιτς και Λιβάγια»

«Η Φενέρμπαχτσε θέλει Μάντζουκιτς και Λιβάγια»

Συνεχίζονται τα σενάρια για Λιβάγια και Φενέρ, ενώ οι Τούρκοι ενδιαφέρονται και για τον Μάριο Μαντζούκιτς.

Δύο Κροάτες θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της η Φενέρμπαχτσε. Στην Κροατία υπάρχουν δημοσιεύματα που μπλέκουν ξανά τον επιθετικό της ΑΕΚ με την τουρκική ομάδα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Sportske.jutarnji.hr» αναφέρει πως η ομάδα της Πόλης έχει μπάτζετ μετά την πώληση (18 εκατ.) του Μουρίκι στην Λάτσιο και ενδιαφέρεται για τον πρώην επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου και της Γιουβέντους. Παράλληλα, πάντα στη λίστα βρίσκεται ο επιθετικός της Ένωσης, Μάρκο Λιβάγια.

Θυμίζουμε, πως το όνομα του Λιβάγια βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στη λίστα της Φενέρ, με τους Τούρκους να συντηρούν συνεχώς το ενδιαφέρον. Τώρα, ήρθε η σειρά των Κροατών να αναφερθούν στην υπόθεση του 27χρονου επιθετικού και της ομάδας του Μπουλούτ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στην Κροατία:

«Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν δύο Κροάτες στο παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Μάρκο Λιβάγια εδώ και πολύ καιρό και τώρα ακούστηκε και το όνομα του Μάριο Μαντζούκιτς. Ο Λιβάγια είχε πέρσι 12 ασίστ και επιλέχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος εκεί, αλλά έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη έτος και η ΑΕΚ δεν θα τον δώσει χωρίς αποζημίωση, ζητώντας του πέντε εκατομμύρια ευρώ για αυτόν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κινείται για τον Μαντζούκιτς, με τον οποίο, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, είναι πρόθυμοι να πληρώσουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ για μια σεζόν, είναι οικονομικά πιο προσιτός.

Ετσι, ο Μάντζουκιτς είναι μια σοβαρή επιλογή για της Φενέρμπαχτσε, και δεδομένου ότι αυτός και ο Λιβάγια είναι παίκτες διαφορετικών προφίλ, θα αλληλοσυμπληρώνονται πολύ καλά. Λιβάγια και Μάντζουκιτς, ένας ακόμη περιφερειακός που δημιουργεί έξω από την περιοχή, ο άλλος είναι κλασσικός επιθετικός. Θα μπορούσε με αυτούς η Φενέρ να πάρει το πρωτάθλημα Βεβαία δεν θα είναι εύκολο…», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ