Σενάριο για Ιβάν Ρόσι και Παναθηναϊκό (vids)

Σενάριο για Ιβάν Ρόσι και Παναθηναϊκό (vids)

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να κοιτάζει την περίπτωση του Ιβάν Ρόσι, του 26χρονου μέσου που έμεινε ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ.

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις, όμως φαίνεται πως δεν σταματάει εδώ με τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος να «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό των πράσινων.

Στην Αργεντινή τα σενάρια γύρω από το τριφύλλι δίνουν και παίρνουν με τον δημοσιογράφο, Λεονάρνο Οχέδα να κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ιβάν Ρόσι.

Συγκεκριμένα ο Λεονάρντο Οχέδα μέσω του twitter ανέφερε πως η Ουρακάν ήθελε τον 26χρονο αριστεροπόδαρο μέσο, ωστόσο τα χρήματα φάνηκαν πολλά για την συγκεκριμένη ομάδα, ενώ συνέχισε γράφοντας πως η Ατλέτικο Τουκουμάν και ο Παναθηναϊκός εξετάζουν την περίπτωσή του.

Εκεί λοιπόν τονίζεται πως το τριφύλλι μπορεί να ασχοληθεί με τον παίκτη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ, όμως δεν είναι και τόσο απλή η περίπτωση του. Ο Ρόσι είναι κυρίως αμυντικός μέσος, παίζοντας και στις δύο θέσεις, δηλαδή και ως εξάρι και ως οκτάρι. Έχει ύψος 1.83 και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπάνφιλντ πριν τον πάρει η Ρίβερ Πλέιτ.

Στη Ρίβερ έπαιξε για δυο χρόνια, όμως δεν αγωνίστηκε πολύ, αφού συνολικά κατέγραψε 16 συμμετοχές και εν συνεχεία δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν, όπου είχε 26 συμμετοχές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ