Ολυμπιακός : Επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι για τον Ιβανίλντο Φερνάντες

Ολυμπιακός : Επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι για τον Ιβανίλντο Φερνάντες

Οι Πορτογάλοι αναφέρθηκαν στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 24χρονο μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και επιβεβαίωσαν πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «10».

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και όπως αποκάλυψε to10.gr το βράδυ της Δευτέρας, οι Ερυθρόλευκοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 24χρονου αμυντικού της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ιβανίλντο Φερνάντες.

Οι Πειραιώτες ρίχνουν και πάλι τα δίχτυα τους στην πορτογαλική αγορά, με το όνομα του αριστεροπόδαρου στόπερ να βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Την Τέτάρτη (16/9) η A Bola επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του «10», τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Ο Ιβανίλντο Φερνάντες, που έπαιξε πέρσι ως δανεικός από την Σπόρτινγκ στην τουρκική Ρίζεσπορ, θα μπορούσε να αποχωρήσει από το σύλλογο της Λισαβόνας με μια πρόταση 4 ή 5 εκατ. ευρώ. Μπορεί ωστόσο να φύγει και ως δανεικός, με οψιόν αγοράς. Για τον 24χρονο στόπερ ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, που έχει προπονητή τον Πέδρο Μαρτίνς, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρον έχει δείξει και η Αλμερία», ανέφερε χαρακτηριστικά η A Bola.  Στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον αριστεροπόδαρο στόπερ αναφέρθηκε και η Record στη σημερινή της έκδοση.

 

Ο υψηλόσωμος στόπερ (1.93 μ.) είναι γέννημα θρέμμα της Σπόρτινγκ και έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Λισαβόνας μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Πέρσι, αγωνίστηκε στην Τουρκία, το πρώτο εξάμηνο ως δανεικός στην Τραμπζονσπόρ έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ το δεύτερο εξάμηνο έπαιξε επίσης ως δανεικός στην Ρίζεσπορ με 12 συμμετοχές και 1 γκολ.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες η τουρκική ομάδα έκανε επίσημη πρόταση στη Σπόρτινγκ για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, δεν τα βρήκαν και εν τέλει πήρε δανεικό τον Μεριά από τους Πειραιώτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ