ΠΑΟΚ : Ανατροπή με Γιαννούλη

ΠΑΟΚ : Ανατροπή με Γιαννούλη

Ο Δημήτρης Γιαννούλης που ήταν με το ένα πόδι εκτός Τούμπας, όχι μόνο θα συνεχίσει την τρέχουσα χρονιά, αλλά θα ανταμειφτεί για το ηγετικό πρόσωπο που έδειξε στα παιχνίδια. Ο 24χρονος αμυντικός θα κληθεί για συζητήσεις προκειμένου να επεκταθεί το συμβόλαιο του με καλύτερους όρους και μια ρήτρα που φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ.

Κάποιοι τον ήθελαν να αποχωρεί μετά την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας. Κάποιοι άλλοι μετά το χθεσινό παιχνίδι με την Μπενφίκα με προορισμό την Ιταλία για λογαριασμό της Αταλάντα. Ούτε το πρώτο έγινε ούτε το δεύτερο θα γίνει. Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα συνεχίσει να φοράει τα Ασπρόμαυρα τουλάχιστον μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο 24χρονος αμυντικός που εξελίσσεται σε ηγέτη της ομάδας θα ανταμειφτεί για την προσπάθεια του από τον Ιβάν Σαββίδη μετά από εισήγηση του Αμπέλ Φερέιρα και Όλαφ Ρέμπε. Από την στιγμή που θες να διατηρήσεις στο δυναμικό σου ίσως ένα από τα καλύτερα αριστερά μπακ στην Ευρώπη θα πρέπει να τον στηρίξει και οικονομικά.

Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής Όλαφ Ρέμπε είχε μια συνάντηση με τον Δημήτρη Γιαννούλη προκειμένου να τον ενημερώσει για τις προθέσεις της διοίκησης Ιβάν Σαββιδη. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και νέες επαφές προκειμένου οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν σε μια επέκταση της συνεργασίας τους.

Ο 24χρονος αμυντικός που οικονομικά είναι ο πιο ριγμένος θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα με μια αύξηση στις ετήσιες απολαβές του και φυσικά μια μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης που θα φτάνει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ