Κυριάκος : «Οι προτάσεις για τον Γιαννούλη είναι καλές, αλλά δεν φτάνουν την αξία του»

Κυριάκος : «Οι προτάσεις για τον Γιαννούλη είναι καλές, αλλά δεν φτάνουν την αξία του»

Όλα όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη. Η πρόκριση κόντρα στη Μπενφίκα, ο Γιαννούλης και οι συζητήσεις με τον Ιβάν Σαββίδη.

Το διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος παραχώρησε συνέντευξη… εφ’ όλης της ύλης στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100».

Μίλησε για την τεράστια επιτυχία του Δικεφάλου κόντρα στη Μπενφίκα, τις προτάσεις που δέχεται ο σύλλογος για τον Δημήτρη Γιαννούλη, αλλά και τις συζητήσεις του με τον ισχυρό άνδρα των Ασπρόμαυρων, Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Κυριάκος στον FM 100:

Για την πρόκριση απέναντι στην Μπενφίκα και την επόμενη μέρα: «Σε πρώτη φάση πρέπει να σας πω και δεν το χρησιμοποιώ ως κλισέ που είναι κουραστικά, η συγκυρία στον τρόπο που ετοιμάζονται οι ομάδες που πρέπει να είναι έτοιμες και στοχευμένες σε μεταγραφές και αγωνιστικό χώρο, σε αυτή την περίεργη συγκυρία αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μας ενδιαφέρει ο επόμενος αγώνας για να είμαστε πιο έτοιμοι για την μεθεπόμενο. Για εμάς υπάρχει ο αγώνας με τον Ατρόμητο και να είμαστε σοβαροί, για να βγάλουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά, γιατί πρόκειται για έναν άλλον αγώνα. Τα αποτελέσματα ήταν όντως καταπληκτικά μέχρι στιγμής, αλλά επί της ουσίας αυτό που έχουμε καταφέρει είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League και μια καλύτερη οικονομική συγκομιδή από ότι πέρσι. Σημασία για εμάς υπάρχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο μόνο και έπεται η Κράσνονταρ».

Για τον οικονομικό εξορθολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Πρόβλημα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν υπάρχει και για αυτό πρέπει να ευγνωμονούμε τον Ιβάν Σαββίδη. Οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν μια ομάδα που να επενδύει σωστά τα χρήματα που βγάζει από συγκεκριμένες πηγές. Μέσα στην ψύχωση του πρωταθλήματος, δεν κάναμε καλές συμφωνίες, κάποιες φορές υπερβάλλαμε και εμείς έχουμε την ευθύνη που είμαστε τα στελέχη. Δεν το λέω ούτε για τον ιδιοκτήτη, ούτε για τον κόσμο. Έπρεπε φέτος να ρίξουμε το μπάτζετ γιατί είχαμε συμβόλαια που δεν προσέφεραν βάσει των όσων έπαιρναν, να βρούμε χορηγίες, στην πώληση παικτών που το πετύχαμε και να κάνουμε συμφωνίες με πιο value for money σε ότι αφορά παίκτες που θα έρθουν. Αυτά τα κάναμε, το τελευταίο που μένει και δεν έχει να κάνει με το διοικητικό κομμάτι, είναι τα έσοδα που φέρνουν οι αγωνιστικές επιτυχίες. Που είναι η βιτρίνα και το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται. Η ομάδα μέσα από τις νίκες δείχνει πόσο ακριβή είναι. Έχει μπροστά της η ομάδα μια μεγάλη πρόκληση και να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα σε ότι αφορά τα έσοδα.

Για τον Δημήτρη Γιαννούλη και το ενδεχόμενο μεταγραφής του: «Ο Γιαννούλης είναι ένα παιδί που έχει πολύ καλό όνομα και ενδιαφέρονται πολλές ομάδες και δεν είναι κρυφό ότι υπάρχουν προτάσεις για αυτόν. Έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, είναι ακόμα σε εξέλιξη και στον ΠΑΟΚ αγωνίζεται μόνο έναν χρόνο ως βασικός. Είναι μια περίπτωση που μόνο να αυξήσει την αξία του μπορεί μέσα από τέτοιες ευρωπαϊκές πορείες του ΠΑΟΚ. Είναι μια περίπτωση που την βλέπουμε ξεχωριστά και οι προτάσεις μπορεί να είναι καλές, αλλά δεν φτάνουν την αξία που πιστεύουμε εμείς ότι έχει. Είτε πρόκειται για ομίλους Champions League, είτε για Europa League».

Για το αν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπενφίκα με τον Ιβάν Σαββίδη: «Με τον Ιβάν Σαββίδη, παρότι οι συνθήκες είναι δύσκολες για να ταξιδέψει έχουμε συχνή επικοινωνία. Μιλήσαμε και πριν και μετά τον αγώνα, ήταν χαρούμενος αλλά είναι περισσότερο στρατηγικός και πάντα κοιτάει την μεγάλη εικόνα. Ήταν χαρούμενος, αλλά πάνω από όλα ήταν ικανοποιημένος ότι οι στρατηγικές αποφάσεις που πάρθηκαν αποδίδουν εντός αγωνιστικού χώρου».

Για τις διαδικασίες για την Νέα Τούμπα: «Υπάρχουν αρκετές διαδικασίες και έχουμε μπροστά μας αρκετά γραφειοκρατικά μπροστά μας. Στόχος μας είναι να βγει το ΠΔ στο πρώτο εξάμηνο του 2021 και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε την έδρα μας για όσο διάστημα θα χτίζεται η Νέα Τούμπα και μέχρι να βρει το ΠΔ. Στόχος μας είναι μέσα στο 2021 να αρχίσουν τα έργα, αλλά μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι μας και δεν εξαρτάται από εμάς».

Για τους στόχους της ομάδας φέτος: «Στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει το… χαμηλά την μπάλα σε ότι αφορά τους στόχους. Στον ΠΑΟΚ είναι στόχος πάντα οι τίτλοι, αλλά φυσικά και η ευρωπαϊκή καταξίωση που έμεινε πίσω τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας είναι η διεκδίκηση και των δυο τίτλων και μια καλύτερη ευρωπαϊκή πορεία, με συνθήκες οικονομικού εξορθολογισμού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ