Επίσημο του Αρσούρα στον Παναιτωλικό (pic)

Επίσημο του Αρσούρα στον Παναιτωλικό (pic)

Ο Χαοκίν Αρσούρα ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό και αναμένεται να ενισχύσει την μεσαία γραμμή.

Ο Χαοκίν Αρσούρα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού, ο οποίος συνεχίζει να επιλέγει την αργεντίνικη αγορά για την ενίσχυσή του. Ο 27χρονος μέσος θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού από την Ρίβερ Πλέιτ μέχρι το επόμενο καλοκαίρι ενώ υπάρχει και όψιον αγοράς.

Συγκεκριμένα, για το 60% των δικαιωμάτων του έμπειρου μέσου, ο ελληνικός σύλλογος θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ. Να θυμίσουμε ότι το 2016, οι «εκατομμυριούχοι» δαπάνησαν 1,6 εκατ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Τίγκρες.

Ο Αργεντινός χαφ θα μετακομίσει για τρίτη φορά στην Ευρώπη μετά το πέρασμα σε Οσασούνα και Αλμερία. Μάλιστα, θα φοράει τον αριθμό «5» στην πλάτη του και είναι ο εκλεκτός για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της ομάδας του Αγρινίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Χοακίν Αρσούρα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό έως και τον Ιούνιο του 2021. Ο 27χρονος Αργεντινός μέσος παραχωρήθηκε με δανεισμό από τη Ρίβερ Πλέιτ στην οποία ανήκει. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 5».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ