Παναθηναϊκός : Οι λόγοι της παραίτησης Κωνστάντου

Παναθηναϊκός : Οι λόγοι της παραίτησης Κωνστάντου

Ο Κώστας Κωνστάντος αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό αφού δεν συμφώνησε στην πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση μετά την εισήγηση του Τσάβι Ρόκα.

Επί δύο χρόνια κυκλοφορούσε στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού καθημερινά, όπως και στα γραφεία του συλλόγου. Ήταν κοντά στους ποδοσφαιριστές, λάμβανε μέρος σε διαπραγματεύσεις μεταγραφών και ανανεώσεων, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των διοικούντων. Ωστόσο, ο Κώστας Κωνστάντος, που επίσημα είχε τον ρόλο του διοικητικού ποδοσφαιρικού συμβούλου στην ομάδα, αποτελεί πλέον παρελθόν από τον σύλλογο.

Μια απόφαση που αρχικά είχε πάρει πριν από 15 μέρες και δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Ωστόσο ο ίδιος επέμεινε, ο Αλαφούζος τελικά έκανε δεκτή την παραίτησή του και ο Κωνστάντος αποχαιρέτησε ήδη τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε καθημερινή επαφή και ήταν δεμένος μαζί τους.

Οι λόγοι της αποχώρησης του Κωνστάντου έχουν να κάνουν κυρίως με τις αρμοδιότητες που του προτάθηκαν. Επί της ουσίας, ο Τσάβι Ρόκα ήταν αυτός που δεν ήθελε να ασχολείται κανένας άλλος με τα μεταγραφικά θέματα πλην του ιδίου. Και εισηγήθηκε στον Αλαφούζο να βρεθεί μια θέση εντός γραφείων για τον Κωνστάντο.

Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Κωνστάντο να δέχεται πρόταση για να μην πηγαίνει πλέον στο Κορωπί, κάτι που δεν του άρεσε καθόλου, μιας και ο ίδιος ένιωθε πολύ κοντά στην ομάδα και κυρίως στους ποδοσφαιριστές.

Αυτές οι προτάσεις ήταν που έφεραν σε ρήξη τις δύο πλευρές και ήρθε το διαζύγιο. Αφήνοντας κενή μια θέση που το πιθανότερο είναι πως θα καλυφθεί πλέον εκ των έσω και δε θα υπάρξει κάποιος που θα έρθει για να αντικαταστήσει τον Κωνστάντο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ