ΑΕΚ για τρίτη φανέλα : «Προκαλεί αίσθηση» (pics+vid)

ΑΕΚ για τρίτη φανέλα : «Προκαλεί αίσθηση» (pics+vid)

Στην τρίτη αγωνιστική φανέλα της Ένωσης κυριαρχούν το μπεζ χρώμα και οι γκρι λεπτομέρειες.

Χθες (16/9), έγιναν τα αποκαλυπτήρια της τρίτης φανέλας της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στην φανέλα, την οποία θα χρησιμοποιεί η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα ως δεύτερη εμφάνιση στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, κυριαρχούν το μπεζ χρώμα και οι γκρι λεπτομέρειες.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο με τη νέα, ιδιαίτερη φανέλα, που όπως τονίζει προκαλεί αίσθηση.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Με χρώμα διαφορετικό από τα καθιερωμένα και υψηλά ποιοτικά στάνταρ, η 3η αγωνιστική φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021 προκαλεί αίσθηση. Στην φανέλα, την οποία θα χρησιμοποιεί η ομάδα ως δεύτερη εμφάνιση στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, κυριαρχούν το μπεζ χρώμα και οι γκρι λεπτομέρειες. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει το επετειακό λογότυπο για τα 20 χρόνια του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, το οποίο είναι ο μεγάλος χορηγός της ΑΕΚ.

Η φανέλα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη από την Capelli Sport, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, την αισθητική και τις ανάγκες της ομάδας. Πρόκειται για μια φανέλα υψηλών ποιοτικών στάνταρ, με τεχνολογία CS-COOL για αυξημένη κυκλοφορία αέρα, διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας και απορρόφηση υγρασίας.

Introducing the new Capelli Sport 2020/21 third shirt🔥#aekfc #aekfcshirts2020_21 #aekfcseason2020_21 #aekfamily #capellisport

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020

3η αγωνιστική φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021

Με χρώμα διαφορετικό από τα καθιερωμένα και υψηλά ποιοτικά στάνταρ, η 3η αγωνιστική φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σεζόν 2020-2021 προκαλεί αίσθηση. Στην φανέλα, την οποία θα χρησιμοποιεί η ομάδα ως δεύτερη εμφάνιση στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, κυριαρχούν το μπεζ χρώμα και οι γκρι λεπτομέρειες. Στο μπροστινό μέρος δεσπόζει το επετειακό λογότυπο για τα 20 χρόνια του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, το οποίο είναι ο μεγάλος χορηγός της ΑΕΚ. Η φανέλα είναι αποκλειστικά σχεδιασμένη από την Capelli Sport, σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις, την αισθητική και τις ανάγκες της ομάδας. Πρόκειται για μια φανέλα υψηλών ποιοτικών στάνταρ, με τεχνολογία CS-COOL για αυξημένη κυκλοφορία αέρα, διατήρηση χαμηλής θερμοκρασίας και απορρόφηση υγρασίας.Αποκτήστε την εδώ!https://www.aekfc.gr/pd/3i-agonistiki-fanela-2020-21-124711.htm?lang=el&path=1740961019#aekfc #aekfcshirts2020_21 #aekfcseason2020_21 #aekfamily #capellisport

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ