Λάουρο : «Η ΑΕΚ άλλαξε τους όρους και θέλει πώληση, δεν το πήρε καλά ο Βέρντε»

Λάουρο : «Η ΑΕΚ άλλαξε τους όρους και θέλει πώληση, δεν το πήρε καλά ο Βέρντε»

Ο μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε μίλησε για το... ναυάγιο με την Σπέτσια και την δυσαρέσκεια του Ιταλού εξτρέμ.

Ο Ντανιέλε Βέρντε έφτασε μια… ανάσα από την Σπέτσια, με την ΑΕΚ όμως να απορρίπτει την πρόταση της ιταλικής ομάδας.

Με δηλώσεις του στο Tuttomercato, ο μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε Λουίτζι Λάουρο, επιβεβαίωσε το ναυάγιο με την Σπέτσια, τονίζοντας πως η Ένωση άλλαξε τους όρους της συμφωνίας διότι θέλει πώληση του παίκτη.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως αυτή η εξέλιξη, δεν… ήχησε καλά στα αυτιά του Ναπολιτάνου εξτρέμ, που επιθυμεί διακαώς την επιστροφή του στα ιταλικά γήπεδα.

«Δουλέψαμε για περισσότερο από μια εβδομάδα για να γίνει η μεταγραφή. Νομίσαμε πως τα είχαμε καταφέρει, αλλά η ΑΕΚ άλλαξε τους όρους και ζήτησε μια διαφορετική μορφή στο deal σε σχέση με ό,τι είχε συμφωνηθεί.

Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε πως θα τελειώσει. Με τους όρους που έχουν αλλάξει πρέπει να δούμε αν η υπόθεση μπορεί να επανέλθει. Ο Ντανιέλε ήταν πολύ χαρούμενος που θα επέστρεψε στην Ιταλία και στη Serie A, αλλά… Ας μην τα παρατάμε, θα δούμε τι θα συμβεί.

Είχαμε συμφωνήσει έναν δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σε περίπτωση παραμονής στη Serie A. Όταν η πρόταση έφτασε, η Σπέτσια δέχθηκε τους όρους που είχε βάλει η ΑΕΚ, αλλά μετά άλλαξαν τους όρους λέγοντας ότι ήθελαν πώληση.

Αυτός ήταν ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις μπλόκαραν. Δεν το πήρε καλά o Bέρντε, αλλά υπάρχουν ακόμα τρεις βδομάδες και αρκετές περιπτώσεις μπορεί να προκύψουν, ίσως και η ίδια ξανά.

Ας προσπαθήσουμε να πείσουμε την ΑΕΚ να δεχθεί την πρόταση. Κανείς από εμάς, ούτε ο Ντανιέλε, το πήραμε καλά. Καθώς η μεταγραφική περίοδος είναι ανοικτή, τα πάντα μπορούν να συμβούν ανά πάσα στιγμή και αυτό είναι ευχάριστο. Με τα πρωταθλήματα να ξεκινούν, ένας τραυματισμός είναι αρκετός, ή αν ο προπονητής δεν σε πιστεύει, και είσαι ξανά μέσα στο μεταγραφικό παζάρι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ