ΠΑΟΚ : Στην τελική ευθεία για Χατσερίντι!

ΠΑΟΚ : Στην τελική ευθεία για Χατσερίντι!

Με εννέα ημέρες να απομένουν πλέον έως το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο ΠΑΟΚ εντείνει τις προσπάθειές του να ενισχύσει το ρόστερ του ενόψει των δώδεκα «τελικών» του πρωταθλήματος και των πέντε του Κυπέλλου, εφόσον ο Δικέφαλος φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Τα βασικά «θέλω» του ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που «καλύφθηκε» στο αριστερό άκρο της άμυνας με τον Μάρσιο Αζεβέδο, είναι δύο. Η απόκτηση ενός στόπερ που θα αναβαθμίσει ακόμα περισσότερο το «ασπρόμαυρο» κέντρο άμυνας και θα αποτελέσει τον «παρτενέρ» του Φερνάντο Βαρέλα, όπως και η απόκτηση ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, που θα «συμπληρώσει» τον Σέρβο φορ και θα αποτελέσει μία ακόμα λύση για τον Λουτσέσκου, εκτός από αυτή του Ευθύμη Κουλούρη.

Αυτή την περίοδο και μέχρι τις 27 Ιανουαρίου, η Ντιναμό Κιέβου βρίσκεται στη Μαρβέγια της Ισπανίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει της επανέναρξης του ουκρανικού πρωταθλήματος, στις 17 Φεβρουαρίου. Η είδηση όμως είναι άλλη. Αφορά την παρουσία του Γιώργου Σαββίδη – μετά της συζύγου του – στη συγκεκριμένη πόλη της Ανδαλουσίας, γεγονός που εκ των πραγμάτων ενισχύει το σενάριο ο Χατσερίντι να «μετακομίσει» στην Τούμπα, παρά το ότι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν χθες πως το ταξίδι του μεγάλου γιου του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ στη Μαρβέγια, αφορά προσωπικούς λόγους και δεν συνδέεται με τον 30χρονο διεθνή Ουκρανό στόπερ.

Στην Ισπανία όμως βρισκόταν χθες και ο μάνατζερ του Χατσερίντι, Ιβάν Πιροζένκο. Ο λόγος της παρουσίας του, ο δανεισμός του 25χρονου τερματοφύλακα της Ντιναμό Κιέβου, Μαξίμ Κοβάλ, στην Λα Κορούνια, τον οποίο και εκπροσωπεί.

Όπως και να έχει, αυτό που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι πως το «πρόβλημα» δεν φαίνεται να είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, που από την πλευρά του επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός Ουκρανίας. Το «αγκάθι» στην όλη ιστορία δείχνει να είναι η Ντιναμό Κιέβου, που δεν εμφανίζεται διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Χατσερίντι με χαμηλό αντίτιμο, ακόμα και αν το deal με τον ΠΑΟΚ αφορά δανεισμό του ποδοσφαιριστή και όχι πώλησή του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ