ΟΦΗ : Πωλείται με ποσό – ρεκόρ στο Ντουμπάι ο Φιγκεϊρέδο

ΟΦΗ : Πωλείται με ποσό – ρεκόρ στο Ντουμπάι ο Φιγκεϊρέδο

Η Αλ Ουασλ κατέθεσε πρόταση ύψους 1 εκατ. ευρώ στον ΟΦΗ για την απόκτηση του Ζοάο Φιγκεϊρέδο και όλα δείχνουν ότι ο Βραζιλιάνος γίνεται «Άραβας».

Ο ΟΦΗ γνώρισε τον αποκλεισμό από τον Απόλλωνα Λεμεσού με 1-0 στο Γεντί Κουλέ, όμως πέρα από αυτό οι Κρητικοί φαίνεται πως θα χάσουν και έναν πολύ σημαντικό παίκτη με μεταγραφή.

Ο λόγος για τον Ζοάο Φιγκεϊρέδο, ο οποίος αναμένεται να μετακομίσει σε ομάδα του Ντουμπάι και πιο συγκεκριμένα στην Αλ Ουάσλ. Μετά τη Φουτζέιρα, κατέθεσε πρόταση για τον Φιγκεϊρέδο και η Αλ Ουάσλ σύμφωνα με το «Gentikoule» και μάλιστα με ποσό – ρεκόρ για τους μελανόλευκους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Αλ Ουάσλ ανέρχεται σε ένα ποσό που φτάνει στο 1 εκατ. ευρώ και οι επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες φέρεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί καθόλου το ενδεχόμενο να αγωνίστηκε ο Φιγκϊρέδο για τελευταία φορά με την φανέλα του ΟΦΗ στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 24χρονος άσος είχε μια εξαιρετική παρουσία την περασμένη σεζόν με 38 συμμετοχές, 12 γκολ και 1 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ