Απέφυγε τα χειρότερα ο Πούγγουρας – Εκτός για μία εβδομάδα

Απέφυγε τα χειρότερα ο Πούγγουρας – Εκτός για μία εβδομάδα

Ο τραυματισμός του Αχιλλέα Πούγγουρα δεν ήταν τόσο σοβαρός τελικά. Η φλεγμονή στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα.

Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό με Πούγγουρα.

Ο Έλληνας αμυντικός του «τριφυλλιού» απέφυγε τα χειρότερα και τελικά δεν θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Πιο συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Πούγγουρας έδειξαν φλεγμονή στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού. Τι σημαίνει αυτό; Πως θα μείνει εκτός προπονήσεων για μία εβδομάδα. Και ότι στη χειρότερη περίπτωση, θα χάσει την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ στις 28 Σεπτεμβρίου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Από εκεί και έπειτα, ο Φραν Βέλεθ επέστρεψε στις επάλξεις με τον Μαυρομμάτη να ακολουθεί θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Χουάνκαρ, Βιγιαφάνιες, Ιωαννίδης, Εμμανουηλίδης και Χατζηθεοδωρίδης. Ενώ ο Ντάνι Πογιάτος δεν είχε στη διάθεσή του στην προπόνηση τους Αθανασακόπουλο και Χατζηγιαννάκη, λόγω υποχρεώσεών τους με την Κ19.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις συναρμογής, διπλό στο μισό γήπεδο και εξάσκηση στα τελειώματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ