Για νίκη ηρεμίας η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Για νίκη ηρεμίας η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

Δύσκολη έξοδος στην πρεμιέρα της για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν μόνο νίκη για να αφήσουν πίσω την ήττα στον τελικό Κυπέλλου.

Από το Αγρίνιο ξεκινά τις υποχρεώσεις της για τη φετινή Super League η ΑΕΚ που φιλοξενείται στις 20:30 (Novasports 2) από τον Παναιτωλικό. Καιρού επιτρέποντος πάντα βέβαια ελέω Ιανού.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα προέρχεται από την ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό και τα όσα αυτή προκάλεσε με την απογοήτευση εντός αλλά και εκτός ομάδας. Η νίκη είναι φυσικά μονόδρομος για την Ένωση ώστε η ομάδα να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο νοκ άουτ ματς με τη Σεντ Γκάλεν για το Europa League την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Ιταλός τεχνικός πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και ντεμπούτο αναμένεται να κάνουν οι Ινσοούα, Χνιντ και Ανσαριφάρντ. Εκτός έμεινε ο Βέρντε που είναι με τις βαλίτσες στο χέρι (πιθανότατα με προορισμό τη Σπέτσια) αλλά και οι Γαλανόπουλος, Καρακλάγιτς, Ενομπακάρε, Ιατρούδης και Σιμάνσκι.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός που προέρχεται από το 1-1 της πρεμιέρας κόντρα στον ΟΦΗ, έχει τον Μεντίνα για πρώτη φορά στην αποστολή του, με τον 21χρονο άσο να αναμένεται να κάνει και το ντεμπούτο του. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Περέιρα και Αρσούρα.

Πρόγραμμα κι αποτελέσματα 2ης αγωνιστικής:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ