Εμβιλά : «Η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός»

Εμβιλά : «Η καλύτερη επιλογή για την καριέρα μου ο Ολυμπιακός»

Ο Γιαν Εμβιλά μιλά για την απόφασή του να έρθει στον Ολυμπιακό και τους στόχους που έχει με τους «ερυθρόλευκους».

Στην εφημερίδα «Τα Νέα» παραχώρησε συνέντευξη το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Γιαν Εμβιλά, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά.

Ο Γάλλος άσος τόνισε επίσης ότι θέλει να κατακτήσει τίτλους με τη νέα του ομάδα και φυσικά ανυπομονεί να αγωνιστεί στο Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις προτάσεις που είχε από μεγάλες ομάδες παλαιότερα: «Ναι, είναι αλήθεια. Υπήρχαν προτάσεις για εμένα. Από την Μπαρτσελόνα, την Άρσεναλ. Ήμουν παιδί όμως τότε. Μόλις 19χρονών. Τι να πω; Σίγουρα θα μπορούσε να έχουν εξελιχθεί διαφορετικά εκείνες οι ιστορίες. Δεν είσαι εσύ όμως που επιλέγεις πάντα στο ποδόσφαιρο».

Για την έλευση του στον Ολυμπιακό: «Ήθελα πολύ να έρθω στον Ολυμπιακό. Είχα και άλλες προτάσεις στα χέρια μου. Ήξερα όμως από την πρώτη στιγμή ότι αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για εμένα και την καριέρα μου».

Γιατί επέλεξε τον Ολυμπιακό: «Δεν μου αρέσουν οι πολλές αλλαγές στη ζωή. Είμαι λάτρης της σταθερότητας. Και το λέω αυτό κοιτάζοντας μπροστά. Υπέγραψα σε ένα μεγάλο σύλλογο για τα επόμενα χρόνια και από τώρα σου λέω πως θέλω να μείνω πολύ περισσότερο. Είμαι εδώ για να αγωνιστώ σε πολλά ματς. Για να βοηθήσω.

Να κερδίσω τίτλους. Να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ που ως τώρα δεν έτυχε στην καριέρα μου και που αν το θέλει ο Θεός θα συμβεί πλέον σύντομα. Και βέβαια για να κάνω χαρούμενους τους φίλους του Ολυμπιακού. Στο μεταξύ βρίσκομαι σε μια πολύ όμορφη πόλη με υπέροχο καιρό. Σε ένα πολύ οργανωμένο κλαμπ με εξαιρετικές εγκαταστάσεις. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός για εμένα. Συνθήκες σταθερότητας. Αυτό που ακριβώς θέλω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ