Ολυμπιακός : Αφήνει τον Αστέρα και επικεντρώνεται στην Ομόνοια

Ολυμπιακός : Αφήνει τον Αστέρα και επικεντρώνεται στην Ομόνοια

Οι Ερυθρόλευκοι άφησαν πίσω τους το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης (23/9, 22:00) με την Ομόνοια.

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστές τους Φορτούνη και Μασούρα επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη και ξεκίνησε με το δεξί την περιπέτειά του στο νέο πρωτάθλημα.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους Αρκάδες και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια για τα πλέι οφ του Champions League. Οι Πειραιώτες θα υποδεχθούν τους Κύπριους την ερχόμενη Τετάρτη (23/9, 22:00) στο Καραϊσκάκη, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, με στόχο να κάνουν καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το Σάββατο οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Οσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν θεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Τις επόμενες ημέρες οι Ερυθρόλευκοι θα ανεβάσουν στροφές, με στόχο να παρουσιαστούν έτοιμοι στο μεγάλο παιχνίδι με την Ομόνοια.

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό, οι Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Σα και Ελ Αραμπί βρίσκονται στην προεπιλογή των εθνικών ομάδων της χώρας τους για τους αγώνες του Οκτωβρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ