Φέρνει Μούσα Βαγκέ από την Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟΚ!

Φέρνει Μούσα Βαγκέ από την Μπαρτσελόνα ο ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, έκανε την έκπληξη στις φετινές μεταγραφές φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη τον 22χρονο Σενεγαλέζο δεξιό μπακ από την Μπαρτσελόνα με την μορφή του δανεισμού, Μούσα Βαγκέ.

Όλοι περίμεναν πως η επόμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ θα ήταν η απόκτηση ενός επιθετικού, όμως στην Τούμπα έκαναν την ανατροπή φέρνοντας δεξιό μπακ χαφ και μάλιστα από την Μπαρτσελόνα. Ο Μούσα Βαγκέ ετοιμάζει βαλίτσες για Θεσσαλονίκη καθώς οι Θεσσαλονικείς και οι Καταλανοί εμπλεκόμενες πλευρές έχουν συμφωνήσει για τη μετακίνηση του 22χρονου Σενεγαλέζου ποδοσφαιριστή.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο (20/9), πιθανότατα στην Θεσσαλονίκη για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της μετακίνησης του με την μορφή του δανεισμού. Εφόσον ολοκληρωθεί και το τελευταίο κομμάτι ο Βαγκέ θα ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για το δεύτερο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» απέναντι στην Κρασνοντάρ.

Ο Μούσα Βαγκέ ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Aspire Sport στο Κατάρ, από όπου τον απέκτησε η Έουπεν το 2017. Με την βελγική ομάδα, κατέγραψε 43 συμμετοχές με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, αναγκάζοντας την Μπαρτσελόνα να δαπανήσει το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2018, εξασφαλίζοντάς του συμβόλαιο μέχρι το 2023!

Εντάχθηκε στην Barcelona B (σ.σ. την β΄ ομάδα της Μπαρτσελόνα), μετρώντας την πρώτη του σεζόν 20 συμμετοχές, δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ σημείωσε και έξι συμμετοχές με την πρώτη ομάδα των «μπλαουγκράνα». Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, η Μπαρτσελόνα τον δάνεισε στη Νις, όπου πρόλαβε να «γράψει» πέντε συμμετοχές με δύο ασίστ, προτού διακοπεί το γαλλικό πρωτάθλημα λόγω κορωνοϊού. Είναι διεθνής με την Εθνική Σενεγάλης, μετρώντας 14 συμμετοχές με ένα γκολ, αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ κι άλλες 13 συμμετοχές ως δεξί μπακ-χαφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ