Τσιντώτας : «Ήταν ματς που έπρεπε να πάρουμε, θα είναι δύσκολη η χρονιά»

Τσιντώτας : «Ήταν ματς που έπρεπε να πάρουμε, θα είναι δύσκολη η χρονιά»

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας απέκρουσε και πάλι πέναλτι, με τον Έλληνα γκολκίπερ να μιλάει για το «διπλό» της ΑΕΚ.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας ήταν φύλακας… άγγελος για την ΑΕΚ στο Αγρίνιο, με τον Έλληνα κίπερ να αποκρούει πέναλτι, με το σκορ στο 0-1.

Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα της NOVA, στάθηκε στη σημασία που έχει για την Ένωση το τρίποντο στο Αγρίνιο, ενώ έστρεψε την προσοχή του στο ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης (24/9) με την Σεντ Γκάλεν.

Για το ότι ο Καρέρα είπε ότι η επέμβαση στο πέναλτι ήταν φάση Με κάνει χαρούμενο η δήλωση Καρέρα. Όλα τα παιδιά προσπαθήσαμε, είναι άδικο με τη δική μου επέμβαση να τους καλύψω Όλοι αξίζουν συγχαρητήρια, ήταν ένα ματς που έπρεπε το πάρουμε, συγχαρητήρια σε όλους. Έχω μελετήσει που χτυπά ο κάθε παίκτης τα πέναλτι, δεν ήταν και καλό το χτύπημα και κατέληξε η μπάλα στο σώμα μου”.

Για την επέμβαση του τελικού και την σημερινή: Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την επέμβαση του τελικού και αυτή. Σίγουρα αυτή πιο σημαντική γιατί δίνει τη νίκη”.

Για την εικόνα στο πρώτο μέρος: “Χάσαμε το πρώτο μέρος. Με την είσοδο του Πέτρου έγινε πιο επιθετικό το σχήμα και καταφέραμε μέχρι να βάλουμε το γκολ και κάναμε φάσεις. Φαινόταν ξεκάθαρα ότι το ματς είχε γυρίσει υπέρ μας και ήρθε το γκολ”.

Για την Σεντ Γκάλεν: “Ο Παναιτωλικός πέρασε, μπήκαμε με το δεξί, πλέον σκεφτόμαστε το Ευρωπαϊκό ματς. Πρέπει να κυριαρχήσουμε και να πάρουμε την πρόκριση”.

Για την θέση του τερματοφύλακα: Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, θα έρθουν καλές και κακές στιγμές, καταφέρουμε να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο στο γήπεδο”.

Για την μεταγραφή Μπάρκα και τη δική του παρουσία: “Συγχαρητήρια στο Βασίλη πήρε μεγάλη μεταγραφή και του εύχομαι τα καλύτερα. Εγώ συνέχισα να δουλεύω με τη διαφορά ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία φέτος να ξεκινάω και είναι στο χέρι μου να την αξιοποιήσω”.

Για το εξωτερικό: “Δεν σκέφτομαι τώρα το εξωτερικό να είμαστε γεροί να πετύχουμε τους στόχους μας ο πρώτος λόγος είναι στην ΑΕΚ”.

Για την σεζόν που ξεκίνησε: “Θα είναι δύσκολη η νέα χρονιά, πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά να παίρνουμε τους τρεις πόντους και να συνεχίζουμε”.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ