Παναθηναϊκός : Ανοιχτό για κεντρικό χαφ, τσεκάρει Αγουάδο

Παναθηναϊκός : Ανοιχτό για κεντρικό χαφ, τσεκάρει Αγουάδο

Ο Τσάβι Ρόκα δεν έχει αποφασίσει σχετικά με την απόκτηση κεντρικού μέσου στον Παναθηναϊκό, ενώ στους πράσινους προτάθηκε ο Άλβαρο Αγουάδο.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να βρίσκεται σε περίοδο προετοιμασίας αλλά και παράλληλα σε αγωνιστικό ρυθμό λόγω του πρωταθλήματος, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν κοιτάζει την αγορά. Οι πράσινοι μάλιστα βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη για τη μεσαία του γραμμή, αλλά παραμένει άγνωστο αν θα κινηθούν για κάποιον, αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος.

Ο Τσάβι Ρόκα δεν έχει κατασταλάξει και φαίνεται πως αν δεν βρει κάτι εξαιρετικό, ενώ συνεχίζει να παρακολουθεί περιπτώσεις για τις θέσεις των «6» και «8» που φαίνεται να υστερεί το τριφύλλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι προτάσεις στα γραφεία του Παναθηναϊκού και στον Ρόκα φτάνουν «βροχή», με την περίπτωση που να τσεκάρει αυτή τη στιγμή ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής να είναι Άλβαρο Αγουάδο.

Ο 24χρονος Ισπανός άσος έχει περισσότερο δημιουργικά χαρακτηριστικά και ανήκει στη Βαγιαδολίδ (με συμβόλαιο ως το 2023) αλλά δεν υπολογίζεται.

Πέρσι αγωνίστηκε στο πρώτο μισό σε 2 ματς Κυπέλλου και ακολούθως πήγε στη Νουμάνθια με την οποία είχε 8 εμφανίσεις στη Segunda Division.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ