«Η Νότιγχαμ δίνει στον Ολυμπιακό τον Τιάγκο Σιλβα»

«Η Νότιγχαμ δίνει στον Ολυμπιακό τον Τιάγκο Σιλβα»

Δημοσίευμα από την Αγγλία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Τιάγκο Σίλβα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους ερυθρόλευκους να είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν τέσσερις προσθήκες μέσα στις επόμενες μέρες.

Μια από αυτές φαίνεται πως θα είναι και του Τιάγκο Σίλβα, αφού όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ είναι θέμα χρόνου η μεταγραφή του στο λιμάνι από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πιο συγκεκριμένα, στο Νησί μιλούν για δεδομένη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την αγγλική ομάδα, με τους Πειραιώτες να αποκτούν τον ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πορτογάλος μέσος έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό χωρίς να προχωρήσει η μεταγραφή, όμως στην Αγγλία πλέον θεωρούν δεδομένο το deal. Μάλιστα, τονίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο είναι τραυματίας και θα μετακομίσει στους νταμπλούχους όταν αποθεραπευτεί.

Ο Τιάγκο Σίλβα είναι ένας παίκτης που αποκτήθηκε από τη Νότιγχαμ το περασμένο καλοκαίρι. Είναι 27 ετών και αγωνίζεται με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Την περασμένη σεζόν ήταν βασικός και αναντικατάστατος στην αγγλική ομάδα στην προσπάθεια της για να ανέβει στην Premier League μετρώντας 44 συμμετοχές, 3 γκολ και 4 ασίστ στην Championship.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μπελενένσες και Φεϊρένσε, ενώ ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα. Επίσης ο Τιάγκο Σίλβα έχει συμμετοχές και με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ