Σάκχοφ : «Να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ» (vid)

Σάκχοφ : «Να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ» (vid)

Όλα όσα είπε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Εβγέν Σάκχοφ στο επίσημο κανάλι της ομάδας.

Ο Εβγέν Σάκχοφ είναι από χθες (19/9) με κάθε επισημότητα παίκτης της ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός μέσος μίλησε στο ΑΕΚ TV και μεταξύ άλλων τόνισε ότι  επιθυμία του είναι να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα. Στόχος, σύμφωνα με τον ίδιο, αποτελεί η νίκη σε κάθε αγώνα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σάκχοφ: 

«Έχω μόνο θετικά συναισθήματα. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και το γνωρίζω, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Έχω παίξει στην Ελλάδα τρία χρόνια και ξέρω πώς είναι τα πράγματα εδώ, πώς είναι το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μπορώ να πω ότι μου είχε λείψει το συναίσθημα που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οπότε αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ήθελα να επιστρέψω στην Ελλάδα, να έχω μια νέα πρόκληση για τον εαυτό μου.

Πιστεύω ότι αυτό το κλαμπ και η ομάδα έχουν μεγάλες δυνατότητες, υπάρχουν μεγάλα περιθώρια να βελτιωθούμε και το πιο σημαντικό, φυσικά, καθώς η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο και ιστορικό κλαμπ, είναι να πετύχουμε αυτό που όλοι, οπαδοί και κλαμπ θέλουν, να κατακτήσουμε τίτλους. Οπότε το πιο σημαντικό είναι να έχουμε αυτή τη νοοτροπία, να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε το καλύτερο.

Πιστεύω ότι στους οπαδούς μας λείπει το ποδόσφαιρο. Τους εύχομαι να επιστρέψουν σύντομα και να είναι μαζί με την ομάδα συνέχεια, όπως έκαναν όλα τα χρόνια και από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Παρακάτω το σχετικό βίντεο: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ