Ένγκβαλ : «Είναι ένας ελκυστικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

Ένγκβαλ : «Είναι ένας ελκυστικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός»

Ο Γκούσταβ Ένγκβαλ είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Σουηδός σε δηλώσεις του, αποκαλύπτοντας πως οι πράσινοι είναι ένας πολύ ελκυστικός σύλλογος.

Στη Σουηδία κυκλοφορούν πληροφορίες που εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό στη διεκδίκηση του Γκούσταβ Ένγκβαλ. Ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως πράγματι το τριφύλλι ενδιαφέρεται και τόνισε πως γνωρίζει την οικονομική κατάσταση των πρασίνων.

Ο Γκούσταβ Ένγκβαλ μίλησε στην aftonbladet για την πιθανή μετακόμισή του στην Ελλάδα, λέγοντας πως θα το συζητήσει με τον μάνατζερ του πρώτα κι εν συνεχεία με την ομάδα του την Μπρίστολ Σίτι, με την οποία διατηρεί αρκετά καλές επαφές.

«Είναι ένας ελκυστικός σύλλογος ο Παναθηναϊκός. Δυστυχώς φαίνεται πως ο σύλλογος περνάει μια δύσκολη οικονομική κατάσταση. Αλλά είναι ωραίο που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή μου», ανέφερε αρχικά ο Ένγκβαλ.

Σε ερώτηση για το αν εξαρτάται από τον ίδιο μια πιθανή μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό ο Σουηδός άσος φάνηκε αναποφάσιστος. «Είναι καλή ερώτηση. Το ενδιαφέρον ήρθε γρήγορα και θα πρέπει να το συζητήσω με τον ατζέντη μου. Μπορεί να είναι ένα καλό βήμα, αλλά την ίδια στιγμή δεν είμαι τόσο ζεστός στο να πάω κάπου ξανά δανεικός».

Για το αν θα αποχωρήσει από την Μπρίστολ Σίτι ο Ένγκβαλ ανέφερε: «Ο ατζέντης μου κι εγώ σκεφτόμαστε την πιθανότητα αυτή. Υπάρχουν σύλλογοι που ενδιαφέρονται αλλά είναι σημαντικό το ενδιαφέρον να είναι συγκεκριμένο. Έχουμε πάντως καλή επικοινωνία με την Μπρίστολ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ