«Συμφωνία Φενερμπαχτσέ με Λιβάγια, θέλει να τον κρατήσει ο Καρέρα»

«Συμφωνία Φενερμπαχτσέ με Λιβάγια, θέλει να τον κρατήσει ο Καρέρα»

Ο Μάρκο Λιβάγια έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Φενερμπαχτσέ και ο Μάσιμο Καρέρα θέλει να τον κρατήσει στην ΑΕΚ σύμφωνα με τουρκικό Μέσο.

Η Φενερμπαχτσέ έχει εκδηλώσει εδώ και αρκετό καιρό το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Μάρκο Λιβάγια από την ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η τουρκική «Fotomac», ο Κροάτης επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τη «Φενέρ» τη στιγμή που ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Μάσιμο Καρέρα, πιέζει τη διοίκηση της ομάδας να τον κρατήσει.

Αναλυτικά τα όσα γράφει το άρθρο:

«Ο ελληνικός Τύπος μοιράστηκε την είδηση ότι ο Κροάτης επιθετικός, Μάρκο Λιβάγια, είναι ένας εκ των υποψηφίων στόχων της Φενερμπαχτσέ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Λιβάγια και η ΑΕΚ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, το οποίο λήγει το 2021, έως και το 2023. Ο μάνατζερ του παίκτη, Βιντσέντζο Καβαλιέρε, θέλει να βελτιώσει τον τρέχον μισθό του Λιβάγια. Ο Κροάτης επιθετικός επίσης θέλει το ίδιο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα είναι αυτός που άσκησε πίεση στην διοίκηση της ΑΕΚ να μην αφήσει τον παίκτη.

Αλλες πληροφορίες συνδέουν τον Λιβάγια και τη Φενέρμπατσε. Η τουρκική ομάδα πρόσφατα πούλησε τον Μουρίκι και πήρε ένα σημαντικό ποσό, ο υποψήφιος στόχος ήταν ο Μάρκο Λιβάγια, με τον οποίο είχε γίνει προκαταρκτική συμφωνία έναντι 2 εκατ. ευρώ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ