Παναθηναϊκός : Οριστική συμφωνία με Ουρακάν για Τσάβες

Παίκτης της Ουρακάν θα πρέπει να θεωρείται ο Αντρές Τσάβες, καθώς ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο από την Αργεντινή.


Παναθηναϊκός : Οριστική συμφωνία με Ουρακάν για Τσάβες | to10.gr

Στην Ουρακάν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρές Τσάβες, με τον Παναθηναϊκό να συμφωνεί για την παραχώρηση του 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Ο πρώην επιθετικός της Μπόκα Τζούνιορς έχει συμφωνήσει σε όλα με την Ουρακάν κι αναμένεται να υπογράψει σήμερα το νέο του συμβόλαιο, αφού πρώτα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός απαλλάσσεται από το υπολειπόμενο χρέος προς την Μπόκα για την μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι που έχει ύψος περίπου 1.2 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ουρακάν μαζί με το 50% των δικαιωμάτων του Αργεντινού στράικερ από την Ελληνική ομάδα, τα έχει βρει και με τις Μπάνφιλντ και Μπόκα για το υπόλοιπο 50% που ανήκει σε αυτές, οπότε ο Τσάβες θα ανήκει εξ’ολοκλήρου στον σύλλογο της Αργεντινής.

Όσον αφορά τους πράσινους, πέρα από το οικονομικό όφελος, όπου παίρνουν βαθιά ανάσα, ξεφορτώνονται κι έναν παίκτη που είχε προκαλέσει τριγμούς στην ομάδα με την αιφνίδια αποχώρησή του τον περασμένο Νοέμβριο για την πατρίδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο