Λόπεθ : «Μας αδικεί το αποτέλεσμα με τον Άρη»

Λόπεθ : «Μας αδικεί το αποτέλεσμα με τον Άρη»

Άδικο ήταν το αποτέλεσμα για τον Βόλο απέναντι στον Άρη, όπως δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της ομάδας, Άνχελ Λόπεθ.

Άδικο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα με τον Άρη ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ, δηλώνοντας παράλληλα πως μόνο υπερήφανος μπορεί να νιώθει με την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Για το αν ήταν καθοριστικό το γρήγορο γκολ από τον Άρη, ο Άνχελ Λόπεθ δήλωσε:

«Πρώτα από όλα είναι άδικο το αποτέλεσμα, μας αδικεί, κάναμε πολλά πράγματα στο γήπεδο για να αξίζουμε την ισοπαλία και αν όχι, ακόμη και τη νίκη. Το πέναλτι ήταν ενέργεια που έπρεπε να αποφύγουμε ωστόσο σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος γιατί οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Παρά την ήττα είμαι περήφανος γι’ αυτό που δείξαμε στους φίλους της ομάδας μας».

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι με τον Άρη:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα έχει πολλούς καινούριους παίκτες, είμαστε στη διαδικασία να δώσουμε σχήμα και είμαστε λίγες μέρες μαζί,. Είμαι ευχαριστημένος, γιατί η ομάδα προσπαθεί, δεν περιμένει τον αντίπαλο και προσπαθεί να δημιουρgήσει το δικό της παιχνίδι και είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό».

Για την ετοιμότητα του Βόλου:

«Είμαστε σε καλό δρόμο, χρειαζόμαστε χρόνο αλλά παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα αποκτάει την εμπειρία».

Για το πως βιώνει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα:

«Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα μας, είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, μετά από 7 χώρες που έχω δουλέψει. Kρατάμε χαμηλά τους τόνους, αλλά είμαστε μια ομάδα φιλόδοξη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ