Λημνιός για ΠΑΟΚ : «Σε αυτό το ταξίδι έζησα όλα όσα ονειρευόμουν από παιδί» (pic)

Λημνιός για ΠΑΟΚ : «Σε αυτό το ταξίδι έζησα όλα όσα ονειρευόμουν από παιδί» (pic)

Ο Δημήτρης Λημνιός αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ μετά από τρία χρόνια παρουσίας, με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο Δημήτρης Λημνιός ταξίδεψε σήμερα (21/09) στην Γερμανία προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Κολωνία. Ο Έλληνας εξτρέμ, έπειτα από τριετία στον ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος. Ο ίδιος, με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, αποχαιρέτησε τον «Δικέφαλο του Βορρά», με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, έκανε λόγο για ένα ταξίδι που ονειρευόταν από μικρό παιδί ενώ ευχαρίστησε όλους όσους είχε δίπλα του, αυτά τα τρία χρόνια. Αναλυτικά, έγραψε:

«Μετά από τρία έντονα χρόνια έφτασε η στιγμή να πούμε αντίο. Ένα αντίο πλημμυρισμένο από έντονα συναισθήματα και απεριόριστη ευγνωμοσύνη για όσα έζησα φορώντας την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Σε αυτό το ταξίδι μου στον ΠΑΟΚ έζησα όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Ο ΠΑΟΚ μου πρόσφερε τα πάντα και μου έδειξε τον δρόμο για να ανοίξω τα φτερά μου.

Θα μου λείψουν όλα, μα πάνω απ’ όλα ο κόσμος για την αγάπη και την στήριξή του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, το staff του ΠΑΟΚ (φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, τμήμα επικοινωνίας), την διοίκηση γι’ αυτά τα υπέροχα τρία χρόνια μα πάνω απ’ όλα την οικογένεια Σαββίδη για όλα όσα μου πρόσφερε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή μου στον σύλλογο! Εις το επανιδείν… #PAOK #THANK #YOU»

View this post on Instagram

Μετά από τρία έντονα χρόνια έφτασε η στιγμή να πούμε αντίο. Ένα αντίο πλημμυρισμένο από έντονα συναισθήματα και απεριόριστη ευγνωμοσύνη για όσα έζησα φορώντας την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Σε αυτό το ταξίδι μου στον ΠΑΟΚ έζησα όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Ο ΠΑΟΚ μου πρόσφερε τα πάντα και μου έδειξε τον δρόμο για να ανοίξω τα φτερά μου. Θα μου λείψουν όλα, μα πάνω απ' όλα ο κόσμος για την αγάπη και την στήριξή του. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, το staff του ΠΑΟΚ (φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, τμήμα επικοινωνίας), την διοίκηση γι' αυτά τα υπέροχα τρία χρόνια μα πάνω απ' όλα την οικογένεια Σαββίδη για όλα όσα μου πρόσφερε από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή μου στον σύλλογο! Εις το επανιδείν… #PAOK #THANK #YOU !!! 🖤🦅🤍 @paok_fc

A post shared by Dimitris Limnios (@dimitrislhmnios) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ