Ανοιχτό του στόπερ στην ΑΕΚ

Ανοιχτό του στόπερ στην ΑΕΚ

Ο Ίλια Ίβιτς είναι σε ετοιμότητα για κεντρικό αμυντικό στην ΑΕΚ, ομως δεν αποκλείεται εντέλει να μην προχωρήσει για απόκτηση ποδοσφαιριστή τουλάχιστον μέχρι τον Γενάρη.

Η ΑΕΚ έχει στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι με τη Σεντ Γκάλεν την Πέμπτη στην Ελβετία, όπου ψάχνει μόνο νίκη και πρόκριση για να μην τελειώσει νωρίς και άδοξα το ευρωπαϊκό της ταξίδι.

Παρόλα αυτά στην Ένωση βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και σε ετοιμότητα για μεταγραφικά θέματα, όπως την απόκτηση στόπερ. Ο Ίλια Ίβιτς είναι σε ετοιμότητα μήπως προκύψει κάποια καλή περίπτωση αμυντικού, όμως στην ΑΕΚ κάνουν συνεχώς σκέψεις ακόμη και να μην γίνει προσθήκη.

Συγκεκριμένα, ο Μάσιμο Καρέρα και ο Ίλια Ίβιτς σκέφτονται να πορευτεί η ομάδα με τους υπάρχοντες, Τσιγκρίνσκι, Χνιντ, Σβάρνα και Λάτσι, τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο.

Αν η Ένωση προκριθεί επί της Σεντ Γκάλεν οι πιθανότητες ενίσχυσης θα αυξηθούν, έστω κι αν πλέον ο χρόνος για να έρθει στόπερ και να είναι διαθέσιμος για τα playoffs της 1ης Οκτωβρίου είναι πολύ περιορισμένος. Φυσικά αν περάσει και από τον επόμενο γύρο και μπει στους ομίλους μοιάζει πλέον σίγουρο ότι θα προχωρήσει για την απόκτηση αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ