Παναθηναϊκός : Η καταβολή των χρημάτων κρίνει τη μεταγραφή Μολέδο

Παναθηναϊκός : Η καταβολή των χρημάτων κρίνει τη μεταγραφή Μολέδο

Παναθηναϊκός και Ιντερνασιονάλ διαπραγματεύονται εκ νέου τη μεταγραφή του Μολέδο στους Βραζιλιάνους, με τον τρόπο καταβολής των χρημάτων να είναι αυτός που θα καθορίσει τη συμφωνία.

Πιέσεις τόσο από την Ιντερνασιονάλ όσο και από τον Ροντρίγκο Μολέδο δέχεται ο Παναθηναϊκός ούτως ώστε να πει το τελικό ok για την άμεση μετακίνηση του παίκτη στη Βραζιλία και τις τελευταίες ώρες έχουν ξανααρχίσει οι διαπραγματεύσεις.

Το Τριφύλλι έχει στα χέρια του μια πρόταση ύψους 150.000 ευρώ, συν άλλες 150.000 ευρώ που αφορούν τα χρωστούμενα στον Μολέδο και οι οποίες θα καλυφθούν εξ ημισείας από την Ιντερνασιονάλ και τον παίκτη.

Η διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με τον τρόπο που θα καταβληθούν τα χρήματα, με τον Παναθηναϊκό να ζητά να λάβει όλο το ποσό αμέσως και την Ιντερνασιονάλ να το προσφέρει σε χρονικά βάθος κάποιων μηνών!

Αν οι Βραζιλιάνοι επιμείνουν σε αυτή τους τη στάση τότε είναι σαφές πως δύσκολα θα βρεθεί λύση, καθώς ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε μετρητά, αλλά εφόσον υπάρχει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων, τότε το πιο πιθανό είναι πως αργά ή γρήγορα θα έχει τελειώσει το «σίριαλ» Μολέδο και ο Βραζιλιάνος θα επιστρέψει στην Ιντερνασιονάλ άμεσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ