«Ολυμπιακός και Γουέστ Μπρομ ενδιαφέρονται για τον Σόσα»

«Ολυμπιακός και Γουέστ Μπρομ ενδιαφέρονται για τον Σόσα»

Δημοσίευμα στο εξωτερικό αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός και η αγγλική ομάδα κοιτάζουν την περίπτωση του αριστερού μπακ της Στουτγκάρδης, Μπόρνα Σόσα.

Ο Ολυμπιακός έχει το μυαλό του στα δυο ματς με την Ομόνοια για τα play off του Champions League, ωστόσο συνεχίζει να παρακολουθεί ποδοσφαιριστές προκειμένου να ενισχυθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ, ο οποίος θα είναι βασικός και μαζί με τον Χοσέ Χολέμπας θα συνθέσουν τη δυάδα στα αριστερά. Ο πρώτος στόχος του Πορτογάλου τεχνικού είναι ο Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr και η μεταγραφή του βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ωστόσο στο εξωτερικό τονίζουν ότι οι ερυθρόλευκοι ασχολήθηκαν και με ακόμη μια περίπτωση. Ο λόγος για τον Μπόρνα Σόσα, που αγωνίζεται στη Στουτγκάρδη και φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Πειραιωτών.

Σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού λοιπόν οι ερυθρόλευκοι μαζί με τη Γουέστ Μπρομ ενδιαφέρονται για τον 22χρονο μπακ, όμως η περίπτωση του δεν είναι απλή. Μάλιστα, λέγεται ότι η γερμανική ομάδα δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει, αλλά θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σόσα αγωνίζεται στη Στουτγκάρδη από το 2018, όταν και μεταγράφηκε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έναντι 6 εκατ. ευρώ. Με τους Κροάτες κατέκτησε 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα, ενώ πέρσι στην Bundesliga 2 κέρδισε την άνοδο. Συνολικά αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια έχοντας 1 γκολ και 3 ασίστ. Ο 22χρονος Κροάτης είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της πατρίδας του, ενώ δεσμεύεται για τρία χρόνια ακόμα με τη γερμανική ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ