Ο Κλάτενμπεργκ δήλωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Ινσούα! (vid)

Ο Κλάτενμπεργκ δήλωσε πως δεν υπάρχει πέναλτι στο χέρι του Ινσούα! (vid)

Σωστή ήταν η απόφαση του να μη δοθεί χέρι στη φάση του Ινσούα σύμφωνα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος ανέλυσε όλες τις επίχαμες φάσεις της 2ης αγωνιστικής της Super League.

Στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 2ης αγωνιστικής της Super League προχώρησε ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο παλαίμαχος Άγγλος διαιτητής κλήθηκε να πάρει θέση για τη φάση του Ινσούα στο Αγρίνιο, που σήκωσε και τη μεγαλύτερη κουβέντα, ξεκαθαρίζοντας πως η απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι ήταν σωστή.

«Στο 73ο λεπτό συμβαίνει μια ασυνήθιστη περίπτωση, όταν μετά την απώλεια ενός πέναλτι από την ομάδα του Παναιτωλικού, ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (σ.σ. Ινσούα) στον πανηγυρισμό του τερματοφύλακά του, κατά λάθος αγγίζει την μπάλα με το χέρι. Η ΚΕΔ στηρίζει πλήρως την απόφαση του διαιτητή για συνέχεια του παιχνιδιού, καθώς πρόκειται για τυχαίο παίξιμο της μπάλας με το χέρι στον πανηγυρισμό του αμυνόμενου με τον τερματοφύλακά του. Οι κανόνες του ποδοσφαίρου σε παράπτωμα όταν ποδοσφαιριστής αγγίζει με πρόθεση την μπάλα με το χέρι του, συμπεριλαμβανόμενης της κίνησης του χεριού προς την μπάλα και η ΚΕΔ δεν θεωρεί ότι αυτή η ενέργεια έγινε με πρόθεση», ανέφερε ο Κλάτενμπεργκ.

Δείτε την ανάλυση του Κλάτενμπεργκ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ