Οριστική συμφωνία ΑΕΚ – Σπέτσια, φεύγει ο Βέρντε

Οριστική συμφωνία ΑΕΚ – Σπέτσια, φεύγει ο Βέρντε

Στα γραφεία της ΑΕΚ θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο Ντανιέλε Βέρντε ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στη Σπέτσια. Λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η Ένωση!

Παίκτης της Σπέτσια είναι έτοιμος να γίνει ο Ντανιέλε Βέρντε με την ΑΕΚ να έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με την ιταλική ομάδα. Το deal αφορά πώληση του βραχύσωμου εξτρέμ και όχι δανεισμό όπως αρχικά επιδίωκε η Σπέτσια.

Πρόκειται για μια ανέλπιστα καλή εξέλιξη για την Ένωση που θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ κι ενώ η τελευταία πρόταση της Σπέτσια, η οποία απορρίφθηκε χθες, αφορούσε σε δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν στις 800 χιλ. ευρώ.

Η νεοφώτιστη ιταλική ομάδα όμως ήθελε πολύ τον Βέρντε και επανήλθε με τη συμφωνία να είναι πλέον στο τελικό στάδιο και να απομένουν λεπτομέρειες για να γίνει κι επίσημη. Η ΑΕΚ θα πάρει άμεσα ένα ποσό κοντά στις 500 χιλ. και στο τέλος της σεζόν, θα εισπράξει και τα υπόλοιπα. Ο Βέρντε αναμένεται στα γραφεία της ομάδα ώστε να τελειώσει η υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ