Ολυμπιακός : Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε βάζει και την Πόρτο στο παιχνίδι για Ματέους Ρέις

Ολυμπιακός : Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε βάζει και την Πόρτο στο παιχνίδι για Ματέους Ρέις

Για ενδιαφέρον (και) της Πόρτο για τον Ματέους Ρέις που έχει στο στόχαστρό του ο Ολυμπιακός έκανε λόγο ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος.

Ο Ολυμπιακός έχει ως νούμερο ένα στόχο του για τη θέση του αριστερού μπακ τον Ματέους Ρέις της Ρίο Άβε αλλά όπως φαίνεται δεν παίζει μόνος του σε αυτή την υπόθεση. Κατά την αναχώρηση της πορτογαλικής ομάδας για την Τουρκία, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπεσίκτας στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League την Πέμπτη, ο πρόεδρος της Ρίο Αβε, Αντόνιο Σίλβα Κάμπος, τόνισε πως υπάρχουν επαφές και με τη Πόρτο για τον παίκτη.

«Έχουμε παίκτες με μεγάλή ζήτηση, το ξέρουμε αυτό, αλλά αντισταθήκαμε στην αγορά, επειδή εστιάζουμε στο Europa League. Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Ρέις δεν πρόκειται να πουληθεί – η αγορά κλείνει μόνο στις 6 Οκτωβρίου – εάν εμφανιστεί κάποια αξιόλογη πρόταση και μπορούμε να καλύψουμε την κενή θέση, τότε μπορεί να φύγει» δήλωσε σχετικά ο Κάμπος και συνέχισε:

«Δεν θα κρύψω ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις, υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Ανυπομονώ. Ο Ματέους Ρέις έχει πολλή ποιότητα, είχε μεγάλη πρόοδο και είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμος να παίξει σε ένα μεγάλο κλαμπ. Η Πόρτο έκανε κάποιες έμμεσες επαφές , αλλά θέλουμε να διατηρήσουμε στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες για να έχουμε μια καλή σεζόν. Εάν εμφανιστεί μια καλή πρόταση, τότε θα πάρουμε το σωστό δρόμο, σκεφτόμαστε τον σύλλογο και τον παίκτη» συμπλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ