Αποκάλυψη: Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο πρίγκιπας Λουί Ντουκρουέ – Πιάνει δουλειά σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ

Αποκάλυψη: Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο πρίγκιπας Λουί Ντουκρουέ – Πιάνει δουλειά σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ

Στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και της Νότιγχαμ Φόρεστ ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό. Είδε από κοντά τον αγώνα Ολυμπιακός - Ομόνοια.

Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να ενισχύεται. Σε όλα τα επίπεδα. Οχι μόνο με μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν μεταγραφές και σε επίπεδο στελεχών. Κορυφαίων στελεχών. Από σημαντικές ομάδες και ακόμη σημαντικότερες οικογένειες. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο Λουί Ρομπέρ Πολ Ντουκρουέ ανέλαβε ήδη πόστο στο οργανόγραμμα, τόσο των Πειραιωτών όσο και της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Πριν από αρκετές εβδομάδες είχατε διαβάσει από to10.gr τις σοβαρές συζητήσεις της διοίκησης του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον νεαρό πρώην στέλεχος της Μονακό. Στους Μονεγάσκους ο Ντουκρουέ εργάστηκε για σχεδόν πέντε χρόνια, περνώντας από διάφορες θέσεις, ώστε να εκπαιδευτεί. Εργάστηκε ως αναπληρωτής αντιπρόεδρος και βοηθός CEO της ομάδας, ενώ παράλληλα είχε ενεργό ρόλο σε θέματα μάρκετινγκ, αλλά ακόμη και στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό, θα εργαστεί για λογαριασμό του Βαγγέλη Μαρινάκη, τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώθηκε ουσιαστικά το βράδυ της Τετάρτης. Καθώς ο Ντουκρουέ έδωσε το παρών στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ομόνοια και εν συνεχεία γευμάτισε με τον διοικητικό ηγέτη των Ερυθρόλευκων.

Ο 15ος στη σειρά διάδοχος του θρόνου του Μονακό, παραιτήθηκε από την ομάδα της γενέτειράς του, με σκοπό να αναλάβει πόστο στον Ολυμπιακό και τη Φόρεστ. Επιλέγοντας επί της ουσίας να… προπονηθεί και να μάθει πώς λειτουργούν οι ποδοσφαιρικές ομάδες επιπέδου πρωταθλητισμού στον Πειραιά και το Νότιγχαμ, πριν επιστρέψει κάποια στιγμή στη Μονακό, για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας του Πριγκιπάτου.

Ο Ντουκρουέ είναι ένας από τους αγαπημένους ανιψιούς του πρίγκιπα Αλβέρτου ΙΙ. Μάλιστα, ο ίδιος είναι που του έχει αναθέσει σημαντικές υποθέσεις και του έχει δώσει ενεργό ρόλο στις επιχειρήσεις και τις γενικότερες δράσεις της βασιλικής οικογένειας των Γκριμάλντι. Καθώς, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα «θεωρείται εξαιρετικά ικανός και ευφυής, είναι βαθιά μορφωμένος και παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 27 ετών, έχει ήδη επιδείξει ηγετικές ικανότητες»!

Το ακριβές πόστο που θα αναλάβει ο Ντουκρουέ δεν έχει γίνει γνωστό, ωστόσο, λόγω της καταγωγής, αλλά και όσων έκανε στη Μονακό, το πιθανότερο είναι να αναλάβει ρόλο συμβούλου επί διεθνών θεμάτων, αλλά και ρόλο σε μεταγραφικές υποθέσεις. Εξάλλου, όταν είχε αποκαλυφθεί η πιθανότητα να αναλάβει πόστο στους Ερυθρόλευκους και τη Νότιγχαμ, οι Γάλλοι σημείωναν ότι «θα αποτελέσει συνεργάτη του Φρανσουά Μοντέστο και του Ζοσέ Ανιγκό, τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Θα διδαχθεί τον τρόπο λειτουργίας ομάδων πρωταθλητισμού επιπέδου Champions League, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Θα μυηθεί σε θέματα μεταγραφών, σκάουτινγκ και της γενικότερης οργάνωσης μιας επαγγελματικής ομάδας».

Οποια θέση κι αν αναλάβει, ωστόσο, το γεγονός ότι ένα εκλεκτό μέλος της βασιλικής οικογένειας των Γκριμάλντι, θα εργαστεί για τον Ολυμπιακό. Παρά το γεγονός ότι με την ισχύ, την επιρροή και τις διασυνδέσεις της οικογένειάς του, θα μπορούσε να εργαστεί σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ