Ολυμπιακός : O Χρήστος Θέος στις «Μέρες ποδοσφαίρου» (vid)

Ολυμπιακός : O Χρήστος Θέος στις «Μέρες ποδοσφαίρου» (vid)

Δείτε την ομιλία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού στο συνέδριο πραγματοποιείται στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με τίτλο «Μέρες ποδοσφαίρου. Αθλητισμός: Παιδί και ποδόσφαιρο».

Ο Ολυμπιακός έχει την τύχη να έχει στις τάξεις του έναν από τους κορυφαίους Ελληνες επιστήμονες. Έναν σπουδαίο γιατρό, όπως είναι ο Χρήστος Θέος, που βοηθάει καθημερινά τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδας και συνεργάζεται άψογα με το τεχνικό τιμ, βοηθώντας τα μέγιστα στην εντυπωσιακή πορεία των Πειραιωτών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Χρήστος Θέος ήταν εκ των βασικών ομιλητών στο συνέδριο που πραγματοποιείται στο Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με τίτλο «Μέρες ποδοσφαίρου. Αθλητισμός: Παιδί και ποδόσφαιρο», με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Ολυμπιακού να αναλύει τους τραυματισμούς στην αναπτυξιακή φάση.

Στην συζήτηση «Αθλητισμός: Παιδί και Ποδόσφαιρο», διακεκριμένοι επιστήμονες από τοv χώρο της Ιατρικής, του Αθλητισμού, της Ψυχολογίας και της Κοινωνιολογίας θα αναπτύξουν διεξοδικά τη σημασία του ποδοσφαίρου στην ανάπτυξη του παιδιού, προβάλλοντας τη σπουδαιότητα της συμμετοχής, του σεβασμού του αθλητικού πλουραλισμού και του ευ αγωνίζεσθαι.

Παράλληλα, αναγνωρισμένοι αθλητές θα αναδείξουν, μέσα από την εμπειρία και το παράδειγμά τους, πλευρές που χρήζουν προσοχής τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά. Η συζήτηση πραγματοποιείται από το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence, υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, με τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» και με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε παρακάτω την ομιλία του Χρήστου Θέου

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ