ΠΑΟΚ : Με Τσόλακ και Ουαγκέ η προπόνηση

ΠΑΟΚ : Με Τσόλακ και Ουαγκέ η προπόνηση

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν στη Νέα Μεσημβρία και πιθανότατα θα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα με τον Βόλο.

Την μίνι προετοιμασία του για την αναμέτρηση (26/9) με τον Βόλο ξεκίνησε σήμερα (24/9) ο ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» βρέθηκαν στη Νέα Μεσημβρία, ενώ την πρώτη τους προπόνηση με τα «ασπρόμαυρα» πραγματοποίησαν οι Ουαγκέ και Τσόλακ.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Αμπέλ Φερέιρα αποτελεί ο Ροντρίγκο Σοάρες, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Βραζιλιάνος μπακ συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου αφήνει στην άκρη τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21. Το προπονητικό πρόγραμμα της Πέμπτης (24.09) ξεκίνησε με τρέξιμο, δρομικές ασκήσεις και rondo.

Στη συνέχεια οι παίκτες που αγωνίστηκαν στην αρχική 11άδα στο Krasnodar Stadium έκαναν αποφόρτιση ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν ένα υψηλής έντασης οικογενειακό διπλό.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι ο μοναδικός παίκτης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Ο Βραζιλιάνος μπακ συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (25.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για Βόλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ