Αποκάλυψη: Η Λίβερπουλ «στέλνει» Λαρουσί στον Ολυμπιακό (Vids)

Αποκάλυψη: Η Λίβερπουλ «στέλνει» Λαρουσί στον Ολυμπιακό (Vids)

Πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο 19χρονος αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, Γιασέρ Λαρουσί, βρίσκεται στο προσκήνιο για την άμυνα του Ολυμπιακού.

Η απόκτηση αριστερού μπακ αποτελεί βασική προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό. Και είναι αλήθεια ότι εδώ και αρκετές ημέρες το όνομα του Ματέους Ρέις βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα των Ερυθρόλευκων. Εντούτοις, πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι στο τραπέζι του Ολυμπιακού έπεσε ένα όνομα, που μπορεί να αποτελέσει την έκπληξη του μεταγραφικού καλοκαιριού για τους Ερυθρόλευκους: Του εξαιρετικά ταλαντούχου Γιασέρ Λαρουσί.

Ποιος είναι ο κύριος; Πρόκειται για αριστερό μπακ παραγωγής της ακαδημίας της Χάβρης, ίσως της καλύτερης ακαδημίας στην Ευρώπη. Ενας παίκτης που τα τελευταία 2,5 χρόνια αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ και δούλεψε (και συνεχίζει να δουλεύει) υπό της οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ. Εντούτοις, η άφιξη του Κώστα Τσιμίκα στο Ανφιλντ, ουσιαστικά του άνοιξε την πόρτα της εξόδου. Και ο Ολυμπιακός μοιάζει έτοιμος να τον κάνει δικό του.

Οι πληροφορίες είναι σαφείς και αναφέρουν ότι η περίπτωση του 19χρονου (01/01/1991) Γαλλο-αλγερινού αριστερού μπακ χαφ της Λίβερπουλ, βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε περίοπτη θέση στη λίστα του Ολυμπιακού. Για την ακρίβεια, υπάρχει πληροφόρηση πως έχει ήδη ανοίξει δίαυλος επικοινωνίας με τους πρωταθλητές Αγγλίας, για να φανεί εάν υπάρχει γόνιμο έδαφος για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Μόλις την Παρασκευή το όνομα του Λαρουσί τέθηκε στους προς αποχώρηση ποδοσφαιριστές των «Reds», καθώς λόγω της παρουσίας του Τσιμίκα, δεν υπήρχε χώρος στην πρώτη ομάδα, ενώ ο ίδιος ο 19χρονος μπακ, δεν ήθελε να συνεχίσει στην Κ23 του συλλόγου. Με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός  να έρθει στο προσκήνιο ως η ομάδα με τις περισσότερες πιθανότητες για την απόκτησή του. Λόγω και της σχέσης που ανέπτυξαν οι δύο ομάδες μετά τη μεταγραφή του «Τσίμι».

Ο Λαρουσί ανακαλύφθηκε από το τμήμα σκάουτινγκ της Λίβερπουλ το 2017, όταν αγωνιζόταν στη Χάβρη και ήταν αρχηγός της Κ17, αλλά και μέλος της εθνικής Γαλλίας Κ17. Μάλιστα, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, αρχικά αγωνιζόταν ως εξτρέμ, αλλά οι Reds τον έκαναν αριστερό μπακ το 2018. Και ως τέτοιος επιλέχθηκε για την πρώτη ομάδα από τον Γιούργκεν Κλοπ. Πέρυσι, μάλιστα, έκανε τρεις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Λίβερπουλ.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Λαρουσί έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους Reds και για να αποκτηθεί θα πρέπει ο Ολυμπιακός να τον αγοράσει. Ή αλλιώς να τον αποκτήσει με κάποια άλλη φόρμουλα, όπως δανεισμό ή συνιδιοκτησία. Με τη Λίβερπουλ να εμφανίζεται διατεθειμένη να «στείλει» τον ποδοσφαιριστή στον Πειραιά, δείχνοντας ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων έχουν φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο, πλέον.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΣΕΡ ΛΑΡΟΥΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ