ΠΑΟΚ : Ετοιμάζει αλλαγές στον Βόλο ο Φερέιρα, με… φόντο την Κράσνονταρ

ΠΑΟΚ : Ετοιμάζει αλλαγές στον Βόλο ο Φερέιρα, με… φόντο την Κράσνονταρ

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να «φρεσκάρει» τον ΠΑΟΚ στο ματς με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να είναι πανέτοιμοι οι παίκτες του για τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ.

O ΠΑΟΚ μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Κράσνονταρ, όμως στον Δικέφαλο του βορρά γνωρίζουν όλοι ότι πρόκειται για μια τεράστια και ιστορική ευκαιρία προκειμένου να βρεθεί η ομάδα στους ομίλους του Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα αλλά και όλος ο οργανισμός εχει το μυαλό του στη ρεβάνς με τους Ρώσους, με τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι έτοιμος να «φρεσκάρει» τον ΠΑΟΚ στο ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολη αποστολή το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό και ο Φερέιρα αναμένεται να φρεσκάρει την ομάδα του για να προφυλάξει/ξεκουράσει κάποια «βαριά» χαρτιά. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν π Γιαννούλης θα κάτσει στον πάγκο για να κάνει ντεμπούτο ο Περέιρα, ενώ ο Μπίσεσβαρ θα παίξει ως δεξί μπακ, με τον Βαρέλα να μένει εκτός και τον Κρέσπο να πηγαίνει στα στόπερ.

Στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού θα είναι και οι Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Ουαγκέ οι οποίοι είναι σε καλή φυσική κατάσταση και θα βρίσκονται στην αποστολή με το πιθανότερο σενάριο να είναι πως θα πάρουν χρόνο συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ