Μπακογιάννης : «Δεν θα μιλήσω για ανακοινώσεις, εμβληματικό το έργο στον Βοτανικό»

Μπακογιάννης : «Δεν θα μιλήσω για ανακοινώσεις, εμβληματικό το έργο στον Βοτανικό»

Ο Κώστας Μπακογιάννης μίλησε για τον Βοτανικό, τόνισε ότι ο κορωνοϊός πήγε πίσω τον προγραμματισμό, απέφυγε τις ανακοινώσεις, όμως ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης σε δηλώσεις του στον Αθήνα 9,84 αναφέρθηκε στο έργο του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό και ξεκαθάρισε πως ο κορωνοϊός το πήγε πίσω.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μίλησε για τον Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση και τόνισε πως θα πρόκειται για ένα εμβληματικό έργο, ωστόσο κράτησε χαμηλούς τόνους, αφού υπογράμμισε πως δεν θέλει να προβεί σε ανακοινώσεις και να θέσει χρονικά όρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για τη Διπλή Ανάπλαση: «Η Διπλή Ανάπλαση πήγε πίσω στον προγραμματισμό, λόγω της πανδημίας του COVID-19. Είχαμε πολλά πρότζεκτ που πήγαν πίσω λόγω αυτής της κατάστασης. Η Διπλή Ανάπλαση είναι ένα έργο εμβληματικό. Δεν θα πω παραπάνω πράγματα. Είναι ένα έργο υπερτοπικό. Ξεπερνάει ακόμα και τον Παναθηναϊκό. Αυτό πρέπει να το σημειώσουμε. Είναι ένα έργο, το οποίο συζητείται εδώ και 20 χρόνια. Είναι ένα έργο, το οποίο εμείς πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει πράξη. Μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Δε θα μιλήσω για ανακοινώσεις ακόμη, μέχρι να μετουσιωθούν σε πράξεις αυτά που έχουμε συζητήσει. Δεν εμπλέκεται μόνο ο Δήμος Αθηναίων σε αυτό το πρότζεκτ, είναι πολλοί οι άλλοι παράγοντες που συμμετέχουν και πρέπει να συνεργαστούν για αυτό. Ωστόσο κρατήστε ότι σύντομα θα έχουμε ανακοινώσεις, αν θέλετε κάτι πιο χειροπιαστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ