ΠΑΟΚ : Με Τσόλακ και Ουαγκέ στον Βόλο (pic)

ΠΑΟΚ : Με Τσόλακ και Ουαγκέ στον Βόλο (pic)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, θα έχει στην διάθεσή του, τους δύο νεοαποκτηθέντες, Μούσα Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ ενόψει του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεσή του ο Αμπέλ Φερέιρα ενόψει του αγώνα με τον Βόλο ΝΠΣ. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Κάρολ Σφιντέρσκι οι οποίοι ήταν ανέτοιμοι ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τα δύο νέα αποκτήματα του συλλόγου, οι Μούσα Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ.
Αναλυτικά η ανακοίνωσε της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Χωρίς τους Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Κάρολ Σφιντέρσκι θα ταξιδέψει στο Βόλο ο Δικέφαλος για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League Interwetten 2020-21.

Ο ΝτιέγκοΜπίσεσβαρ έχει μία φλεγμονή στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού ποδιού και ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει ενοχλήσεις στον δεξί του ώμο μετά χτύπημα που δέχθηκε στη διάρκεια της προπόνησης. Οι δύο παίκτες δεν θα είναι στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα  ο οποίος όμως θα έχει μαζί του στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας Μούσα Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ .

Η τελευταία πρόβα της ομάδας πριν την αναμέτρηση κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος περιελάμβανε δουλειά στο κομμάτι της τακτικής, μέσα από διάφορά παιχνίδια, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Λύρατζη, Ουαγκέ, Μιχαηλίδη, Γιαννούλη, Περέιρα, Εσίτι, Νινούα, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Α. Ζίβκοβιτς, Βρακά, Τζόλη, Κούτσια,, Τσόλακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ