Κάιπερς : «Όταν ο προπονητής μού δώσει την ευκαιρία, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Κάιπερς : «Όταν ο προπονητής μού δώσει την ευκαιρία, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Την ευκαιρία του από τον Πέδρο Μαρτίνς περιμένει ο Ούγκο Κάιπερς που αναφέρθηκε και στις συμβουλές που έχει πάρει από τον Ελ Αραμπί.

Ο Ούγκο Κάιπερς μίλησε στην κάμερα της NOVA και εμφανίστηκε έτοιμος να φορέσει τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» όποτε του ζητηθεί ενώ αναφέρθηκε και στις συμβουλές που του έχει δώσει ο Ελ Αραμπί. Παράλληλα ο Βέλγος άσος έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Πώς νιώθεις για τη νέα σεζόν: «Δουλεύουμε πολύ. Είναι σημαντικό αυτό. Προσπαθούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια. Νιώθουμε καλά. Κάθε μέρα κάνουμε προπόνηση βλέπουμε διαφορά. Είμαστε επαγγελματίες. Αυτή είναι η δουλειά μας».

Για τους στόχους του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Όπως είπα είναι σημαντικό να δουλέψω πολύ. Όταν ο προπονητής μού δώσει την ευκαιρία, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για το δανεισμό πέρυσι: «Δεν ήταν δύσκολο να παίζω σε άλλη ομάδα. Πέρυσι ήμουν χωρίς ομάδα. Ήταν λογικό να πάω δανεικός για να παίξω. Να έχω εμπειρία στην ομάδα που παίζει σε ένα καλό επίπεδο. Τώρα είμαι εδώ και προσπαθώ να είμαι καλός».

Αν είναι σέντερ φορ: «Είναι η θέση που μου αρέσει φυσικά πιο πολύ. Αν ο προπονητής με χρειάζεται θα παίξω στη θέση».

Για τον Ελ Αραμπί: «Είναι ένας παίκτης που έχει εμπειρία. Έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες. Λίγα πράγματα μέσα στο γήπεδο να κάνω καλύτερα από εκείνον».

Για την ελληνική γλώσσα: «Είναι πολύ δύσκολή. Κάνω λάθη είναι πιο εύκολο για μένα που είμαι σε μια ελληνική ομάδα. Τώρα μπορώ να μιλήσω με άλλους παίκτες και τους ανθρώπους μέσα στον Ολυμπιακό»

Για τα πρώτα του λεπτά: «Είμαι έτοιμος και περιμένω να παίξω. Όταν ο προπονητής με χρειάζεται θα παίξω και θα βάλω το πρώτο μου γκολ».

Ένα μήνυμα στους φίλο του Ολυμπιακού: «Η ασφάλεια είναι σημαντικό. Μας αρέσει το ποδόσφαιρο αλλά αυτό προέχει. Περιμένουμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο. Είναι φανταστικό! Δεν μπορώ να περιμένω αυτή τη στιγμή».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν είμαστε έτοιμοι θα έχουμε μια πολύ καλή σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ