Σίμος : «Καλύτερη απόδοση κόντρα στον Ατρόμητο και νίκη» (vid)

Σίμος : «Καλύτερη απόδοση κόντρα στον Ατρόμητο και νίκη» (vid)

Όλα όσα είπε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή (27/9) στις 18:00.

Να ανεβάσει την απόδοσή του και να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Ατρόμητο θέλει ο ΟΦΗ, σύμφωνα με τον Γιώργο Σίμο.

Ο προπονητής των Κρητικών, μίλησε στην κάμερα του OFI TV και τόνισε την ανάγκη της ομάδας του να παίξει καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις και να φύγει νικητής από το ματς της τρίτης αγωνιστικής της Super League κόντρα στους Περιστεριώτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ: 

«Περάσαμε στην επόμενη μέρα. Παρότι το ματς με τη Λαμία ήταν κοντά χρονικά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού οι παίκτες μας έκαναν μια καλή προσπάθεια και πήραν τη νίκη που θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά.

Η χρονιά μόλις ξεκίνησε. Στόχος μας είναι να έχουμε μια καλύτερη απόδοση και να προσπαθήσουμε για την πρώτη νίκη μέσα στην έδρα μας. Ο Ατρόμητος έχει πάντα υψηλές βλέψεις, είναι μια ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Έχει ένα κράμα περσινών παικτών που έχει ενισχυθεί φέτος.

Εμείς θέλουμε να έχουμε την απόδοση που μπορούμε, μια καλύτερη απόδοση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ