Οριστικό : Φεύγει ο Καφού, έρχεται ο Τιάγκο Σίλβα

Οριστικό : Φεύγει ο Καφού, έρχεται ο Τιάγκο Σίλβα

Προχωράει η ανταλλαγή των δύο Πορτογάλων, με τον Τιάγκο Σίλβα να αποχωρεί από τη Νότιγχαμ για να πάρει τη θέση του Καφού στον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει έναν πιο δημιουργικό μέσο στο rotation του Ολυμπιακό από ό,τι ο Καφού. Και ήδη τον έχει βρει. Αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Τιάγκο Σίλβα. Τον 27χρονο (02/06/1993) χαφ της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο οποίος έχει ήδη ετοιμάσει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι πλέον οριστικό ότι η ανταλλαγή θα ολοκληρωθεί και μάλιστα άμεσα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Καφού ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην αγγλική ομάδα και θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό μετά το τέλος του αγώνα με την Ομόνοια στην Κύπρο. Με τους Ερυθρόλευκους να καλύπτουν το κενό του με έναν ποδοσφαιριστή που επίσης γνωρίζει πολύ καλά ο Μαρτίνς και ο οποίος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο στη θέση «8», καθώς έχει ικανότητα στη δημιουργία και «πατάει» περιοχή. Με τη φανέλα της Νότιγχαμ είχε πέρυσι 47 αγώνες, 4 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Τιάγκο Σίλβα ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπενφίκα, αλλά άρχισε να παίζει επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Μπελενένσες (2012-16, 141 ματς, 13 γκολ, 19 ασίστ). Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Φεϊρένσε (2016-19, 97 ματς, 14 γκολ, 17 ασίστ), ενώ το περασμένο καλοκαίρι τον απέκτησε η Νότιγχαμ ως ελεύθερο. Ο Ολυμπιακός θα είναι η 4η ομάδα στην επαγγελματική καριέρα του!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ