Διάλειμμα από το «σεντόνι» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Διάλειμμα από το «σεντόνι» για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Η τρίτη αγωνιστική της Superleague αρχίζει σήμερα (26/09) με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναιτωλικό και τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στον Βόλο.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ ανοίγουν την αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Superleague. Από την μια οι «ερυθρόλευκοι», που φιλοξενούν τον Παναιτωλικό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και από την άλλη ο «Δικέφαλος του Βορρά» που δοκιμάζεται στον Βόλο κόντρα στην τοπική ομάδα. Αμφότεροι, θέλουν όχι απλά τους τρεις βαθμούς αλλά να φτιάξουν και ψυχολογία ενόψει τους δεύτερου αγώνα στα play-off του Champions League.

Με φόντο τη ρεβάνς με την Κρασνοντάρ

Η σέντρα στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο ΝΠΣ είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 (novasports 1). Η ομάδα του Αμπέλ Φέρειρα, με τους νεοαποκτηθέντες Τσόλακ και Ουαγκέ στην αποστολή, δεν θέλει να επαναλάβει το λάθος της περασμένης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον σύλλογο του Περιστερίου και έχασαν έδαφος από την κορυφή, με αποτέλεσμα να μην έχουν περιθώρια για νέα απώλεια βαθμών.

Από την πλευρά του Βόλου ΝΠΣ, ο Άνχελ Λόπεθ μπορεί να είδε την ομάδα του να χάνει από τον Άρη με 1-0, ωστόσο η εμφάνιση των παικτών του, τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. Η σύλλογος της Μαγνησίας παρέμεινε στους τρεις πόντους και θα προσπαθήσει να διεκδικήσει κάποιο βαθμό και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μοναδική απουσία για τον Ισπανό προπονητή, είναι ο Σωτήρης Νίνης.

Νίκη και ψυχολογία για Ομόνοια

Το δεύτερο ματς της ημέρας, είναι αυτό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό. Το πρώτο σφύριγμα του αγώνα θα γίνει στις 20:30 (novasports 2) και οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την δεύτερη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια ώστε να ταξιδέψουν στην Κύπρο με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν αρχίζει πολύ δυναμικά την φετινή σεζόν και έχουν αποδείξει ότι είναι το φαβορί και φέτος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τις απουσίες, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στον Κώστα Φορτούνη, ο οποίος τραυματίστηκε στη τελευταία προπόνηση.

Όσο για τον Παναιτωλικό, τα πράγματα δεν έχουν αρχίσει όπως θα ήθελε ο σύλλογος του Αγρινίου. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές, τα «καναρίνια» μετράνε μόλις ένα βαθμό (μία ισοπαλία και μία ήττα) και πηγαίνουν στον Πειραιά για να διεκδικήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Στα καλά νέα, συμπεριλαμβάνεται η προσθήκη του Αρσούρα για πρώτη φορά σε αποστολή ωστόσο εκτός παρέμεινε ο Περέιρα και δεν θα μπορεί να βοηθήσει τους «κίτρινους».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

18:30 Βόλος – ΠΑΟΚ (NS1)
20:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (NS2)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ