«Βόμβα» από την Ιταλία, στον Άρη ο Άντε Τσόριτς (vid)

«Βόμβα» από την Ιταλία, στον Άρη ο Άντε Τσόριτς (vid)

Ο Άρης παλεύει για το μεταγραφικό «κόλπο-γκρόσο» με τον 23χρονο μεσοεπιθετικό της Ρόμα, Άντε Τσόριτς, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί πιο πριν ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Η επικείμενη πώληση του Γιάννη Φετφατζίδη στη Μέση Ανατολή θα στερήσει από τον Άρη έναν από τους πιο ποιοτικούς του ρόστερ. Οι «κιτρινόμαυροι» σκοπεύουν να καλύψουν το κενό με έναν μεσοεπιθετικό, η έλευση του οποίου στη Θεσσαλονίκη θα προκαλέσει αίσθηση…

Σύμφωνα με tweet Ιταλού δημοσιογράφου, ο Άρης ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Άντε Τσόριτς, ενός από τα σπουδαιότερα ταλέντα του κροατικού ποδοσφαίρου. Ο 23χρονος επιτελικός χαφ ανήκει στη Ρόμα και θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με μονοετή δανεισμό.

Ο Τσόριτς γεννήθηκε στις 14 Απριλίου του 1997 στο Ζάγκρεμπ, έχει ύψος 1,76μ. και χρησιμοποιεί με άνεση τα δύο πόδια. Καθιερώθηκε με τη Ντινάμο, με την οποία παρά το νεαρό της ηλικίας του μέτρησε 143 συμμετοχές, με 23 γκολ και 24 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2018 η Ρόμα επένδυσε στην εξέλιξη του και δαπάνησε έξι εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του. Όμως, ο Τσόριτς δεν κατάφερε να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα και έπαιξε μόλις 3 φορές. Πέρυσι, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αλμερία, με 17 συμμετοχές και 3 ασίστ.

Ο Τσόριτς ντεμπούταρε με την Εθνική Κροατίας σε ηλικία 19 ετών, ωστόσο συνολικά έχει μόνο 3 συμμετοχές. Πάντως, είναι διεθνής με όλα τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διάρκεια του καλοκαιριού, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ ασχολήθηκαν με τον δανεισμό του 23χρονου μεσοεπιθετικού. Όμως, οι δύο Δικέφαλοι δεν βρήκαν σημείο συνεννόησης με τη Ρόμα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ