ΠΑΟΚ : Με Τσόλακ και Ουαγκέ κόντρα στον Βόλο (vid)

ΠΑΟΚ : Με Τσόλακ και Ουαγκέ κόντρα στον Βόλο (vid)

Ο Αμπέλ Φερέιρα όχι μόνο συμπεριέλαβε στην αποστολή τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Τσόλακ και Ουαγκέ, αλλά τους έδωσε και φανέλα βασικού για την αναμέτρηση με τον Βόλο.

Την πρώτη τους εμφάνιση με τα χρώματα του ΠΑΟΚ θα κάνουν σήμερα οι Αντόνιο Τσόλακ και Μούσα Ουαγκέ. Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε την απόφαση να ρίξει στα βαθιά τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας για να δει κυρίως σε τι κατάσταση είναι και αν θα μπορεί να τους υπολογίζει για το ματς με την Κράσνονταρ.

Σ’ αυτή του την απόφαση έπαιξε σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι απουσιάζουν οι τραυματίες Μπίσεσβαρ και Σφιντέρσκι που σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινούσαν σήμερα ως βασικοί. Και δεν είναι μόνο οι Τσόλακ και Ουαγκέ που θα αγωνιστούν βασικοί, αλλά και οι Βράκας, Περέιρα και Νινούα, με τον Φερέιρα να κάνει ένα εκτεταμένο rotation

Ο Δικέφαλος θα παραταχθεί σε σχηματισμό 3-4-2-1 με τον Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια. Τριάδα στην άμυνα τους Μιχάι, Ίνγκασον και Κρέσπο. Οι Εσίτι και Νινούα οι δύο χαφ με τους Ουαγκέ και Περέιρα να έχουν όλη την δεξιά και αριστερή πλευρά αντίστοιχα. Μπροστά τους οι Πέλκας και Βρακάς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Τσόλακ.

Στον πάγκο βρίσκονται οι Πασχαλάκης, Λύρατζης, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Τζόλις και Κούτσιας

H ενδεκάδα του Βόλου: Γκαραβέλης, Τέκιο, Κολόμπο, Σάντσες, Φεράρι, Ριέντσρα, Τσοκάνι, Μπαριέντος, Περέα, Μαρτίνες, Δουβίκας.

Στον πάγκο για τον Βόλο είναι οι: Κλέιμαν, Νεντάκης, Κρητικός, Γκουαροτσένα, Μήτογλου, Γέντρισεκ, Κιάκος, Δημόπουλος, Μπαρτόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ