Μολέδο : Προσφυγή στη FIFA κατά του Παναθηναϊκού

Μολέδο : Προσφυγή στη FIFA κατά του Παναθηναϊκού

Ο Ροντρίγκο Μολέδο βλέπει πως ο Παναθηναϊκός δεν τα βρίσκει με την Ιντερνασιονάλ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του κι αναμένεται να καταθέσει προσφυγή στη FIFA για την ελευθερία του.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την ανάγκη της Ιντερνασιονάλ για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο και προσπαθεί να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα οφέλη. Όμως η αδυναμία να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες αναγκάζει τον Βραζιλιάνο αμυντικό των πρασίνων να πάρει πάνω του την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gauchazh.clicrbs.com.br, ο Μολέντο είναι έτοιμος να προσφύγει στη FIFA και να διεκδικήσει την ελευθερία του, ενοχλημένος από την καθυστέρηση στη μεταγραφή του. Η Ιντερνασιονάλ δεν μπορεί να παρέμβει, αλλά σκοπεύει να παράσχει νομική υποστήριξη στον ποδοσφαιριστή. Επίσης ο Βραζιλιάνος σκοπεύει να διεκδικήσει την άμεση καταβολή των οφειλομένων ύψους 150.000 ευρώ και στον τερματισμό του συμβολαίου του.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βραζιλιάνικη ομάδα είχε δώσει διορία στο τριφύλλι γι ανα ολοκληρωθεί η συμφωνία μέχρι χθες, κάτι που ωστόσο δεν συνέβη, διότι οι δύο ομάδες ναι μεν τα έχουν βρει στο ποσό (150.000 ευρώ) όμως δεν τα βρίσκουν στον τρόπο εξόφλησης του συγκεκριμένου ποσού.

Ο Παναθηναϊκός απαιτεί την εφάπαξ καταβολή του ποσού, σε αντίθεση με την Ιντερνασιονάλ που θέλει να αποπληρώσει τους πράσινους σε δόσεις. Πάντως αν ο Μολέδο πράγματι κινηθεί νομικά τότε το πιθανότερο σενάριο είναι το τριφύλλι να χάσει τον Βραζιλιάνο αμυντικό για το απόλυτο τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ